Dáriusz én 2009.10.14. 17:10-kor vettem Debrecenben az M3-as felé lévő BMW szalonban 1.100-000 de alkudtam 50.000-et,merta faridomom hátulról nézve bal oldalán van kb. 25 mm * 4mm-es sérülés szűken ennyi .
Mentem utánad tegnap azért mondtam hogy picit megcsodáltalak de látszott nem igazán klappol valami ezért leelőztelek inkább pedig tanulni akartam az íveket utána oda akartam menni hozzátok dumcsizni de nekiestek a futóműnek majd volt a verseny utána nagyon elfáradtam konkrétan alig bírtam menni ma meg gyorsan leléptetek pedig van vizes gumitok nembaj majd legközelebb . A vállad meg tornáztasd finoman, jobban gyógyul de sajna így is kell 6 hét minimum
két hét alatt két esésem volt,elég nagyok is sajna,és most jön ki azt hiszem a dolog... konkrétan nem igazán éreztem jól magam a pályán,féltem (ilyen még sosem volt) és nagyon nem is ment,a köridőmet meg még inkább hagyjuk.. De nem akarok itt senkit ezzel untatni..csak a dob miatt írtam be.
Eladó a képeken látható Bódis sport végdob 2007-es évjártatú ZX 6 R-hez,ülés alatti kivitelhez jó..Ha tudtok valakit,akit érdekel,légyszi írjatok,hívjatok.köszi. Irányára: 80.000 ft
06/209786219
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 05ös 636-osom, 8-10 ezres fordulatszám között elkezd csörögni benne valami. Csak terhelésen csinálja minden fokozatban, de se alatta, se fölötte nem hallani. Van aki már találkozott ilyesmivel, mi okozhatja?
http://youtu.be/8N6afyFlZxI
90 felett már fosok
Asszem ez nekem idén kimarad
06/209786219
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 05ös 636-osom, 8-10 ezres fordulatszám között elkezd csörögni benne valami. Csak terhelésen csinálja minden fokozatban, de se alatta, se fölötte nem hallani. Van aki már találkozott ilyesmivel, mi okozhatja?