a fékje 2005 ös....a 2004 kuplungja pedig ugyanaz mint a 2005 ös.....eltelt egy év öcsém..nem csak leamortizáltam a motort...uj is lett közben ..tudod..csúszókuplungos 6rr komplett motor.uj design uj fék uj futómű-majdnem...szóval..tarts lépést..milyen motorom?
Ésakkor a vélemény.
NO.1 kevés pénzért. Szerintem igen magas minőségi kategória, bár sok ilyen cucc még nem volt a kezemben egészen pontosan egyszer volt).Semmi festéshiba, sehol egy karc, minden csavar menetrögzítős anyával lezárva. Ami rossz, hogy a fékkar hossz állításának legkissebb mérete is három ujj(nem kettő ahogyan azt hirdették), a maximuma, meg vagy 7 ujj. De az meg minek? .
Megérte a vásárlást? NAGYONIS!
Ejj sajnálom hogy így alakult de remélem nincs harag
A karokról pedig beszámolót kérünk majd hogy minőségre milyenek!
...és köszönjük a képeket! HAsználd egészséggel!
Darkred lett fekete adjusters-el, nekem meg titanium kellett volna darkred adjusters-el. De. leszarom mert először ilyent akartam és úgyigazából istenkirályul néz ki. Csakkicsit el fog ütni a motoromtól ez a baszott rikító piros.
Itthon meg 6000ft-ért nem kapsz 2 darabot! Istenem ez az ország
Zsófiéra, hogyan rakod fel? A kuplungja 04-es, a fék meg hayabusa .
Tessék Muja Ugyanannyiban ez is!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Köszi a pár mondatos beszámolót!
NO.1 kevés pénzért. Szerintem igen magas minőségi kategória, bár sok ilyen cucc még nem volt a kezemben egészen pontosan egyszer volt).Semmi festéshiba, sehol egy karc, minden csavar menetrögzítős anyával lezárva. Ami rossz, hogy a fékkar hossz állításának legkissebb mérete is három ujj(nem kettő ahogyan azt hirdették), a maximuma, meg vagy 7 ujj. De az meg minek? .
Megérte a vásárlást? NAGYONIS!
A karokról pedig beszámolót kérünk majd hogy minőségre milyenek!
...és köszönjük a képeket! HAsználd egészséggel!
Ezt írtam be!És tudod miért?
Ezért
link
My bike is 2005-06 Kawasaki ZX636R
please send me in DARKRED Color
with BLACK Adjuseters
Dobjad nekem vissza én meg passzolom vissza az eladónak ha nem jó!