Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy.
estét mindenkinek!
Még nem. Kis szerencsével jövő héten meg lesz minden hozzá. Aztán még össze kell rakni. És a végén ilyen lesz. Csak fekete felnivel.
Tudom csak kötekszek

Tényleg összeállt már a motorod?
A tavalyi incidens kb. az 50-ik pályanap volt és a gázmarkolatnak vajmi kevés köze volt hozzá.
De nem a tavalyi incidensre gondolsz
Első 3-4 pályanapon azt hittem nyélgázt húzok a tizedesen az 1-es kanyarból kijövet. Aztán találtam még 2cm. Na megtanultam mi a nyélgáz.
Enyémen se, de kb 80% gázt simán tudok neki adni egy hirtelen húzással. Mondjuk én se tudok profin motorozni nekem ez is elég ebben igazad van meg a gyártoknak is ha ez tudatosan így van tervezve.
Nem. A gyártók az átlag egyszerű baromra gondol aki nem tud motorozni. (100-ból 99-en). A Tizedesen se lehet csak úgy nyélgázt húzni.
ez igaz De azt lehet, hogy nem is arra szánta a gyártó. Gondolom egy sportmotor megalkotásánál ezt azért figyelembe veszik, míg egy túramotornál elég zavaró is lenne ha hamar csutkát húzhatnál.
Van olyan motor amin egy mozdulattal nem is lehet nyélgázt húzni olyan nagy az útja. Azzal elég szar pályázni.
ha rángatod akkor könnyű vele kerekezni
De ez mire jó, az a 25 msec-et megsporalod vele amennyivel több időbe telik a hagyományos gázkart lecsutkázni?
Ennyi. Suzukinál csak felrakják az R6 markolatát és már kész is. Asszem. Negyedfordulatos gáznak is hívják.
Én se tudom, de ránézésre csak egy másik áttétellel nagyobbat húz a bovdenen ugyanakkora markolat elfordításra. De lehet, hogy tévedek
Szasztok

Crazy dobj fel galériát kíváncsi vagyok én is .

Hogy működik az a gyors gáz frankón nem tudom .
ne vegyél gyorsgázt..meg fogsz örülni..előbb tanulj meg a lassúgázzal gyorsan menni
jovan..holnap este összerakok egyet
Keressek neked gyorsváltót az ebayen?
A bátisz motor ezt 14000-ért adja.

http://cgi.ebay.co.uk/pit-bike...
Hol lehet jó áron gyorsgázt venni?
Akkor meg! Szerintem kúrva sokan kíváncsiak egy best of 2010 albumra köztük én is!
hát..van pár kép
igazán nyomhatnál fel valami kép albumot!
bevetésen.......

és egy kis Kawasaki csendélet...
Váz folyamatban, telókat újítják, felnik, tárcsák megvannak, és talpon is lesz. Idomok folyamatban, lámpa megvan, műszerfal megvan, tul.képpen segédváz kell majd, meg hátsó lámpa, festés.