Szasz Stricikém az a baj,hogy nem tudom megnézni az e-bay-os linkeidet de a videót néztem és tetszetős kis óra viszont a ford.szám tartományt meg kellene növelni kb 2000 -el .
május környékére de ha véletlenül isten ne adja áprlisiban 25 fok lenne kigurulunk az tuti freonnal! 1 estét jó lenne kint lenni legalább tudnánk dumálni meg inni nem vészesek a kinti panziók!
Ugyanezen a véleményen vagyok én is! Mondjuk én "sose" rohanok túrákon mert inkább a tájban gyönyörködök! Örülök ha ebből a porfészek Debrecenből kijutok egyszer!
nem hiszem, hogy 5-7 embernél több jönne.... ha igen, akkor is lehet csoportokat csinálni, a gyorsabbak fix pontokon bevárják a lassabbakat... ennyi...
amúgy az ismeretlen utakon érdemesebb kicsit lassabban menni, mert sokszor a szuper utat botrányosan szar vált és fordítva...
a kurva üzemanyagszint-jelző még mindig nem működik, de a tartaléklámpa sem... már 3-szor fogyott ki a nyál a gépből... hiába szereltem le sok mindent, tolni még mindig nehéz :DDD
licensz...nevezés orvosi? hogy van a nevezés? meg meddig kell?
Multimédia fül és legalul a THC- PRD ZX6R
puU9WetPx4kk9DpM4g/THC_PRDZX6R_nov.jpg
Meglássuk, ha addigra meglenne az új vas akkor simán benne vagyok, meg az ivásba is
http://maps.google.com/maps?f=...
Majd Muja meg Vazz karjaira leszek még kíváncsi!
annyi hogy hóba nem szeretek menni.0 foktól vagyok kalibrálva
Amúgy miből van a palást ?
amúgy az ismeretlen utakon érdemesebb kicsit lassabban menni, mert sokszor a szuper utat botrányosan szar vált és fordítva...
de ha jól láttam nem láttam az időpontot