Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlőre nem tervezem a Koso vásárlását örülök hogyha befejezem a mostani dolgaimat! Anó végigolvastam a cikked a cuccról!
szerintem 1-2 óra alatt meglennénk vele.... a Kosónál sok mindent megtanultam... :)
Koso rx2-nr gp style tachometer universal
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

koso db-02 digital lcd speedometer/odometer street race
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Mellesleg tényleg kurva szép a motorja.
jah értem... Akkor lehet lekapom enyémről nem tetszik hogy rajt van
Ha hozzájutok ingyé felrakod?

Mizujs Freon kolega?
amennyire én tudom, egyedül a fokozatkijelző nem működne rajta... a 05/06-os 636-ra sokan feldobták már, és egyedül az nem működött... mivel a 03/04-es műszerfala elég hasonló a 05/06 műszerfalához, nem hiszem hogy akkora szopás lenne....
az egyetlen kérdés, hogy mennyiért tudsz hozzájutni...
Csá Go! csináltam képeket de a vidi nagyon szar lett reccccseg ropog a felvétel. bocs a késért. ha érdekel megcsiszolom szépen és le lakkozom vagy amit szeretnél vele.
Köszi, a gép ki van nézve csak a banki dolgok a bürokrácia miatt nem kedveznek nekem.Bejelentett jövedelem meg stb.
Plecsi75 nézd meg roleeka gépét kibasz jó motor , .
Köszi a tippet sifi erre nem is gondoltam .
Szép napot mindenkinek.Érdeklődnék tudna-e valaki segíteni motort akarok venni és kéne hozzá még pénz.'999-es a vas és hitel kellene még ha valaki tud valakit megköszönném.
Szia!
Esetleg egy alternatíva, hogy felszerelhetsz egy Koso műszerfalat amilyen freon kawáján is van. Nem tudom mennyibe kerül egy ilyen cucc, de jónak tűnik.
Bocs, hogy beledumáltam, csak láttam hogy nem tetszik az eredeti műszerfal, hátha tudtam segíteni.
jól van már én is bántam amikor elküldtem a hozzászólást
hát nem tudom, ha van egy kis érzéked az elektronikához szerintem nem nagy cucc megcsinálni. De mi lehet a referenciajel amit fel kell dolgozni?
Lehet, hogy frekvencia a sebesség meg a fordulatszámból és a sebességfokozatból számolódik?
és köszönöm a felajánlást rendes tőled .
Az a baj,hogy én nem értek az elektronikához és ennek tükrében sztem nagy valószínűséggel lemondok a 07-es óráról és megpróbálom megszokni a gyárit azaz kénytelen leszek megszokni sajna .
olyan vagy roleeka szegény szkráccs......nem is volt célzás mi , , .
kb... :)
van 07-es szervizkonyvem, ha akarsz vele tökölni oda tudom adni....
Ez a baj ettől félek én is,hogy többe kerülne a leves mint a hús .
az hogy "mutatos" vagy digitalis az csak egy dolog, a mutatot sem egy bowden mozgatja a fotengelyrol, hanem egy elektromos jelet (hogy ez most egy feszultseg/ellenallasertek, vagy egy binaris jel, az mar mas kerdes...) alakit at a muszerfal elektonikaja vagy a mutato allasava, vagy kis kockakka (digitalis eseten).
Mindent lehet illeszteni mindenhez, csak az a kerdes megeri-e a penz/idot/szenvedest.
En mar tettem fel egy korabbi palyamotorra mas muszerfalat, nem 2 perc volt a kapcsolasi rajz birtokaban sem...
ebből már csak szkráccs kaphat még egy kis kedvezmény, de csak ha nem dobja el hazafelé úgy mint a mujáét