Heló
A szúrós, csipős füst minden mocinál van zárthelyen. A 250-esem és a mostani mocim is olyan. Egyébként iszonyatosan szép a kawád A plexi tartó csavarokat hol szintereztetted olyan szép szinesre? Én is szeretném az összes kis csavart szintereztetni, csak nem tudom kivel és hol csináltassam.
Megtudja nekem mondani valaki,hogy beinditottam a garázsban ma a mocit (zárthelyen) és olyan szúros szagú volt a kipufógógáz,hogy a szememet is csípte!Mi lehet az oka?
Illetve alapjáraton járatva nem,de menet közben valahonnan csepeg az olaj a kisfogaskerék burkolata alól valahonnan!Ez az ok mi lehet?
A ruci és a többi cucc megvan abba is mentem csak b.gomba nincs, majd ha jön a kes. Azé mocizok mert annyira hiányzott már mint állat és mert jó idő volt. Má azé megnyugottam .
Hali skacok. Képzeljétek mi történt velem ma du 3-4 óra között hazafele éppen. A hülye picsa jött ki balról és balra nézett jobbra nuku érted én meg basszus onnan jöttem (lakot területen bellül kb 50-60nal)micsinál a hülye kifordul elém . Én mind az állat satu első-hátsó moci popsija jobbra kitört alig tudtam megfogni mert egy kicsit nyálkás és csúszott is. Hát duda nuku de azért helyette tíltás! a picsa meg sztem befosott és majdnem belement a szembejövőbe. Mutogattam ő meg nekem még a gecinek áll följebb a kúrva annyát , még mindig remegek azé egy kicsit beparáztam én is. De a legjobban a mocit sajnáltam volna ha ribanc összetöri. Úgyhogy vigyázzatok magatokra Ha nyár ha tél.
A szúrós, csipős füst minden mocinál van zárthelyen. A 250-esem és a mostani mocim is olyan. Egyébként iszonyatosan szép a kawád A plexi tartó csavarokat hol szintereztetted olyan szép szinesre? Én is szeretném az összes kis csavart szintereztetni, csak nem tudom kivel és hol csináltassam.
De elöször a reglapomat igytalálod meg.
Megtudja nekem mondani valaki,hogy beinditottam a garázsban ma a mocit (zárthelyen) és olyan szúros szagú volt a kipufógógáz,hogy a szememet is csípte!Mi lehet az oka?
Illetve alapjáraton járatva nem,de menet közben valahonnan csepeg az olaj a kisfogaskerék burkolata alól valahonnan!Ez az ok mi lehet?
Erről megfeledkeztünk.
Na de majd jövőre!
Van pár kép amit a KAMOTO csinált,rólam , és a mocimról (köszönöm nekik).
Ezen vagyunk páran.
Üdv a kezdő csoportból! Kawa party Hungaroring!
Mi csinálsz?
Még motorozol?
Faszé motorozol ilyen időbe Te is Örülj neki, hogy nem az eleje ment el!
Üdv:Go
Tudom, hogy a vélemények eltérőek meg mindenkinek más az izlése de olyan ami max 800e ft-ig és 600ccm körüli milyen motort érdemes venni!
Előre is THX
Üdv.:Zsolti
Még 1x köszönöm mindenkinek aki segített [O04
Üdv.:Zsolti
Aztán majd lesz ami lesz
Fel se hívd.
És van kezdőcsoport is.