d.i.d láncot használok...hibátlan/japan/.fékbetétből 500 féle van -abból 490 szart se ér...illetve öreglányokat nyikorgással ijesztegetni arra jo...sc a te dolgod,ha neked az a jo..de van sc is ennyiért..
Láncszettből gyárit szeretnék, ezzel túlságosan meg vagyok elégedve.
Persze ezúttal egy foggal kisebb első lánckerékkel. Fékbetétnek valami fullos sinter kellene előre. Guma, meg csakis sc! Vagy minőséget veszek bele, vagy nem motorozok.
Szia mester .
megtennéd,h megméregeted nekem ,úgyis unatkozol,mert a gép előtt ülsz .
érdekelne a teleszkópnak a külsőcsövének az átmérője,ami a villahídba megy ,és a két telószár közötti távolság.
Mert szerintem a 6osba és a 12esbe ugyanazt az elejét tették .
és én egy ilyen villahidat tennék az enyémre ha rámenne...
Szevasztok srácok!
pityuról tudtok valamit? aki tud valami infót jelezzen!
hallomásunk szerint volt valami gubanc egy utánfutóval, és elég ramatyul van. püspökladányiak esetleg, kawadeni... többiek?
köszönöm a segítséget .
Persze ezúttal egy foggal kisebb első lánckerékkel. Fékbetétnek valami fullos sinter kellene előre. Guma, meg csakis sc! Vagy minőséget veszek bele, vagy nem motorozok.
megtennéd,h megméregeted nekem ,úgyis unatkozol,mert a gép előtt ülsz .
érdekelne a teleszkópnak a külsőcsövének az átmérője,ami a villahídba megy ,és a két telószár közötti távolság.
Mert szerintem a 6osba és a 12esbe ugyanazt az elejét tették .
és én egy ilyen villahidat tennék az enyémre ha rámenne...
van itt valakinek ilyen felső villahídja .
ha igen,akkor egy pár mérete érdekelne .
persze lehet olcsóbban is...csak nem érdemes.
Gumi hátra, Láncszett, komplett fékbetét garnitúra, fékolaj...stb.
Remélem 100000-ből kijön.
,
pityuról tudtok valamit? aki tud valami infót jelezzen!
hallomásunk szerint volt valami gubanc egy utánfutóval, és elég ramatyul van. püspökladányiak esetleg, kawadeni... többiek?