Részemről semmi kerekezés nem akarom összetörni rottyon lennék asszem lelkileg + nem is lenne talán annyi pénzem,hogy megcsináltassam. Én inkább a térd koptatót próbálom letenni bár avval is össze tudom rottyantani . Na szóval nem akarok kerekezni még egyenlőre .
Én 780 ba vettem. a foszer megvolt szorulva kicsit meg alkudtam is 850 röl. Én már vezérmü láncot+feszítöt cseréltem benne. csak turázgatok vele meg néha kicsit elborul az agyam és akkor húzgálom neki de nem gyilkolom.eddig 1 szer kerekeztem vele szándékosan. Az a lényeg hogy még bírja majd egy darabig ha vigyázok rá. Ezt akartam tudni.
Utcán komolyabb megbontás nélkül elmegy 40-50 000-et. Utána vezérműlánc, kuplung, váltó egyes elemei beszarhatnak de ez a felhasználótól függ. Ha nem gyilkolod (sok egykeró, gyorsulás, melléváltás stb) akkor a váltó is elmegy 100 000-et.
Szasztok végre kész lett a motor Pénteken hát persze,hogy azzal mentem melózni sőt még Szombaton is miután lecseréltem az oilt és szűrőt.
És nehogy baj legyen ma is mentem kb 150-200 km-et . örülök is mint állat.
de az gáz hogy jön ku..a tél valamiért utálom.....nem is értem,hogy miért . remélem hamar vége lesz és nyomhatjuk tovább nekem már most hiányzik .
Kicsit unatkoztunk a csajommal pénteken...
Mail ment
Jó éjt.
És nehogy baj legyen ma is mentem kb 150-200 km-et . örülök is mint állat.
de az gáz hogy jön ku..a tél valamiért utálom.....nem is értem,hogy miért . remélem hamar vége lesz és nyomhatjuk tovább nekem már most hiányzik .