hmmmm... akkor jó esetben jövőre... úgy gondoltam nem vagyok hajlandó fizetni ennek a tetves magyar államnak 1 Ftot sem. No rendszám, no teljesítményadó, no köteleő, no problem.
Szerintetek mennyibe lehet megúszni monjuk olaszból egy 2004es 636ot? Magyar rendszám meg regadó meg ilyen faszságok nem érdekelnek.
Csak azért kérdezem hogy mennyi idő lesz amíg újra lesz valami járgányom...
tudom hogy megint csak kérdezek. (hülyeségeket de még sajna nem vágom nagyon ezeket a dolgokat).
az a Fekete KAWA nagyon BOMBA szerintek feketében is jó
Először meg kéne venni a vasat
Csak még kicsit kuporgatok remélem tudok belőle alkudni mert ha nem akkor még várhatok....
Meg első a ruha meg a kupak lesz nem a takaró.
Csak kíváncsi voltam köszi.
Hívtam múltkor az emberedet, fel is vette csak nagyon sok dolga volt aztán mondta hogy mindjárt visszahív, ezután két órával küldtem neki egy sms-t hogy ha réár csörgessen meg felhíjjom én. Na azóta nem beszéltünk. Nyilván leszarja én meg nem erőszakoskodok.
Hétfőn elvittem kawaszervízbe, aszonták 3 nap kb, tegnap benéztem hogy mivan vele, a farokidomot meg a tanktakarót már leszedték, szóval haladnak. Jövőhét szerdán megin bemegyek mert nemhiszem hogy addig hívnak hogy már kész is, és ha nem látok valami előrrelépést mondom nekik hogy rakják össze és köszönjünk el, vagy összerakom én aztán szépen arrébb állok.
El se hiszem hogy 3 hét alatt nem találok egy olyan embert aki meg tud csinálni egy motort.
Csak azért kérdezem hogy mennyi idő lesz amíg újra lesz valami járgányom...
az a Fekete KAWA nagyon BOMBA szerintek feketében is jó
Csak még kicsit kuporgatok remélem tudok belőle alkudni mert ha nem akkor még várhatok....
Meg első a ruha meg a kupak lesz nem a takaró.
Csak kíváncsi voltam köszi.
Ha a 4.ik kép a terved, akkor Q fax-ányos lesz !
Ilyen úgy sincs senkinek !
Mi a véleményetek erről a kawáról esetleg ismeritek?
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Hétfőn elvittem kawaszervízbe, aszonták 3 nap kb, tegnap benéztem hogy mivan vele, a farokidomot meg a tanktakarót már leszedték, szóval haladnak. Jövőhét szerdán megin bemegyek mert nemhiszem hogy addig hívnak hogy már kész is, és ha nem látok valami előrrelépést mondom nekik hogy rakják össze és köszönjünk el, vagy összerakom én aztán szépen arrébb állok.
El se hiszem hogy 3 hét alatt nem találok egy olyan embert aki meg tud csinálni egy motort.