KRStM, mind-N boltot végigjártam,
azt mondták tunnak hozatni (3 hónap) TÁJ - FÖLDRŐL, de nem lesz occsó mulatság.... Mondom kerül amibe kerül, én +várom bazze
Addig is jó a varrógép olaj is.....
bazmeg,,tanujjá má meg rendesen irni de tényleg..elharapom a nyelvem mire kiolvasom ezeket a geciket.valami általános oskolás feeling ez vagy mi a tököm..szokj le róla mert igy nem fognak szeretni a nők de tényleg
mee kerüllek mint a szifiliszt... minek pályanapozzak annyit,meg különben sincs rá gempám..maj vasárnap viríccsá teeeee..
Annyié egy telefon?köcsön ne add bazmeg..kell a faszomnak ..akkor inkább nem akarom tudni hol mennyivel kanyarodok..meg hát mindegy is a körbeérést meg le tudom mérni.
Hogy teljesen kimeríjjük a laikus hülyeség határait, de akkor már rágjuk le rendesen a csontot, (maj' jövőre visszakRSM a hozzászólást, remélem kihúzza odáig), hogy olyantot is lehet fizikailag, hogy előre 1L kisebb, hátra pedig a gyári méretű lánckerík tSZM föl ?
Csak hogy beállhassak a barmok kígyózó sorába ....
Valamit javult a fékem, + nem is ......
Még mindig Lpuhul, de levegőt nem fedeztem föl az újabb légt. során...
Hát ez a NISSIN 2P 300 ez vagy nem sportos motorozásra való, vagy vmi gond van a tárcsáimmal (vagy simán 1 kalap ...... )
Dehogy mind-n II. fékezésre nyivákol az elég valószínű.....
Nálam még annyira se harap, mint TOKIO :)
8Tudom h már kérdeztem egyszer de nincs seni bátaszék vagy szekszárd környéki?
azt mondták tunnak hozatni (3 hónap) TÁJ - FÖLDRŐL, de nem lesz occsó mulatság.... Mondom kerül amibe kerül, én +várom bazze
Addig is jó a varrógép olaj is.....
Annyié egy telefon?köcsön ne add bazmeg..kell a faszomnak ..akkor inkább nem akarom tudni hol mennyivel kanyarodok..meg hát mindegy is a körbeérést meg le tudom mérni.
Csak hogy beállhassak a barmok kígyózó sorába ....
Még mindig Lpuhul, de levegőt nem fedeztem föl az újabb légt. során...
Hát ez a NISSIN 2P 300 ez vagy nem sportos motorozásra való, vagy vmi gond van a tárcsáimmal (vagy simán 1 kalap ...... )
Dehogy mind-n II. fékezésre nyivákol az elég valószínű.....
Nálam még annyira se harap, mint TOKIO :)