Sziasztok! valaki segítsen! pályaidomba lámpát hogyan tudnám berakni?(kis kör) vagy valami műanyagos aki elvállaná pest kérnyékeit! már annyit próbálkoztam h .......... és nem jön sehogy össze valaki segítsen képeket majd rakok fel h h néz ki a lámpa.
Hasonló cipőben járunk.
Én is azon sakkozok.
636-os 50cc-s jogsival és mínusz biztosítás.
Bár én csak itt Zsolcán fogok rohangálni vele sunyiba.
Jövőre meg már lerakhatom a jogsit.
hali, ez a vidi az elkészülés napján készült, itt volt benne 30 km...mostanára lett gyönyörű hangja, igazi kawasaki hang, finom duruzsolás ahogy forgatod úgy jön meg a hangja :) viszont már a gyári duruzsol a kicsikén...
Én csak akkor játszanám ezt be a helyedben ha van vér a pucádban lelépni a SÜN-ök elől. Mi van egy hónap alatt 2-szer is megvágnak 50E-re? Akkor máris nem éri meg annyira.
Sziasztok kollegák.
Eladó a képen látható Termignoni 2slip on kipu, hibátlan állapotban ,rendszámtartóval,ledesvilágítással,ledes fekete indexekkel(már mint a foglalat fekete )
A képen látható gyári kawasaki üléstakaró is eladó
én hazahoznám olasz rendszámmal megmondanám, hogy elhagytam a rendszámot meg a kinti fogalmiját is, kivonatnám a forgalomból, (olaszban mindezt) hazajönnék az olasz rendszámmal meg forgalmival és ha megállit a rendör előszeretettel beszélnék olaszul...
Én is azon sakkozok.
636-os 50cc-s jogsival és mínusz biztosítás.
Bár én csak itt Zsolcán fogok rohangálni vele sunyiba.
Jövőre meg már lerakhatom a jogsit.
100e környéke...aztán mondjatok egy árat én meg lehet bólintok rá egy nagyot
kompatibilis a 636ra is ;)
Eladó a képen látható Termignoni 2slip on kipu, hibátlan állapotban ,rendszámtartóval,ledesvilágítással,ledes fekete indexekkel(már mint a foglalat fekete )
A képen látható gyári kawasaki üléstakaró is eladó
Érdeklődni: mazda323f@freemail.hu