Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor mindenki adja meg az email címét
már rajta vagyok
Na látom mindenki hazaért , hál istennek. De jó volt veletek megismerkedni, a gurulásról nem is beszélve, ja nálam is errort ír ki.
Felakadt a gázkar és csak mentem és mentem
Egyébként egész egyszerűen hazaértem, majd rájöttem arra a szörnyű dologra, hogy a kulcsom nincs is nálam!
Így mehettem a pótkulcsért
en nem tudom megnyitni...
akkor marad a data.hu
igyekszem
egy pill
akkor megpróbálom, de lehet hogy nagy lesz a 6-7 Mb
Jajam, Köszönjük neked is Bird még egyszer mindent!
(am mit kerestél a áson gyál felé utána) :)
Remélem, hogy mindenki szerencsésen hazaért! Köszi mindenkinek ezt a jó napot! GURO toljad a képeket, vagy különben....
ÁÁÁÁÁÁÁÁ szakad az esőőőő
ha te mondod
akkor teszem is elfele a fürdőgatyeszt
Pár csepp eső esett, de tiszta az ég. Van ott jacuzzi, majd beleülünk kiolvadni
most is nézted az időjárást ?
pont arra esek ahova megyünk , mondjuk pont lesz..om
Hááát hangja az biztos lesz Zara!
Ja rendben minden,igaz még mazli hogy a festom tartozik egy ujrafulyassal igy csak anyag költség lesz.uj dekli,meg a festartokonzolom a bal tükör ilesztesnel kb 1 centit meghajlott. De a fejemben motoszkál valami. Véleményt kérek. Ugy gondoltam hogy megfurom az idomot a műanyagossal.és rárakatok egy bukokeretet.kis index,hátul undertail integralt index lezerblokkolo elektromos rendszámtábla emelő. A dobot levagnam marmint ugy akarom valahogy hogy hátul ahogy megy a cső azt levagnam es éppen a hasidom végénél logna ki. Ja meg jó nagy lánckerket hátulra.elvennem a véget kb 250-270közt legyen a vege.
Az idő király, az utak rendben voltak
Akkor csörögj majd rám GURO mielőtt az Osztyapenkótól indultok!
Veled minden rendben?
Sajnálom az új fényezést is....
Bazzzz! Remélem, hogy Neked nem lett bajod!
Sajnálom!
Csak ügyesen!
Hát srácok nem tudok menni.képletes szolva elütöttek és otthagytak a romanok magamra!