Tibi bácsi! Itt nincsenek motorozó emberkék
Itt csak a jelentkezésig jutunk el , aztán meg úgy jársz mint én az 1 személyes balatoni 12-es találkával
Én sajna melózni fogok szombaton, vasárnap, meg még hétfőn is meg....
Mindenki éhes?
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Már le töltöttem a manualt.
teve007 látom tatabányán is meg fordulsz esetleg 10.-e után össze tudnánk futni lenne egy pár kérdésem a motorral kapcsolatban vagy maradjon az internet? Köszi
Szombaton egy gurulás?Bár én csak egy er6n-el mennék és a babámmal de mocizhatnánk egyet!Egy kis kitérővel Ceredre megyünk és ott kis kaja majd vissza elvileg úgy kerülővel haza.
Amikor nyáron csinálta, azt hittem a traktoros benzin (LUKoil) miatt csinálta, rátankoltam, 1-2-szer még rántott egyet és abbamaradt, most viszont 1000%, hogy jó benzin van benne, így gondoltam más a probléma. Csatikat, mindig megszoktam nézni, amihez hozzáférek, pl akksi kieszedés/beszerelés után, eddig azzal nem volt gond, szerintem most sincs Időközben kaptam privátba is egy kis segítséget, de idén bizti nem lesz megcsinálva a motor, most is csak muszájból motoroztam, autóalkatrészért kellett furikáznom ebben a fika időben, de akkor is állat volt
Sziasztok.
Friss zx12r tulaj lettem még nem sikerült service manual-t szereznem lenne egy pár kérdésem: milyen fékbetétet érdemes beletenni előre hátra mennyi olaj kell bele olajcserénél és milyen olajszűrő, levegő szűrő. mire figyeljek oda ami esetleg hibája lehet a típusnak.
Köszönöm
nem az FI-lámpa nem jelez semmit,de bizt h működik az Fi jelző mert nyáron volt fezszabályzó cserélve és amikor lerohadtam akkor világított.mosástól ill beázástól hogy lehet ilyen?
Vitya ezzel annyi gond ha elviszed diagnosztikára a gép nem fog semmit sem mutatni csak akkor ha folyamatosan ég vagy villog az Fi lámpa mivel ezek még nem jegyzik meg a hibakódot!Az enyémmel is volt nyáron a legnagyobb melegben egyszer felvillant kb 2 percig égett elaludt hívtam a szerelőt rakjuk felfele gépre hogy mi volt az és mondta hogy felesleges akkor menjek ha folyamatosan ég mert máskülönben nem fog kiírni semmit!
Csatikat lesd át széthúz kontakt spré bele és össze talán jó lesz!Nekem nem jelentkezett azóta hála istennek!
Lenne egy kis (vagy nagy) probléma a géppel. Még nyáron elvoltunk körül motorozni a Balatont. Egy idő után 5 percenként felvillant 1-1 mp-re az FI lámpa és rántott egyet, majd ment tovább gond nélkül. Egy ideig nem jelentkezett ez a probléma. Ma is voltam egyet tekerni, ma 2-szer fordult elő az eset. Ötletek? Esetleg a diagnosztika kimutat ilyen rövid ideig fennálló hibát?
Hááát hogy is kezdjem,ami a képen van az a 2000 és 2001-es zx-12 tipusokra jó,némi modell frissítés jött be 2002-től ami a fej idomot is érintette ekkortól mondják h a 12-eseknek nem csőrük van ha nem úgy mond cápa pofájuk. http://www.google.hu/search?q=... hááát kb ennyi
Meg fogalmaznád kicsit hétköznapibb nyelven "KŐMŰVES" ? Mivel én csak egy szürke "Hegesztőrobot Programozó" vagyok, így nem vágom annyira még a motoros szlenget, mivel motoros jogsim is csak '89 óta van
Itt csak a jelentkezésig jutunk el , aztán meg úgy jársz mint én az 1 személyes balatoni 12-es találkával
Én sajna melózni fogok szombaton, vasárnap, meg még hétfőn is meg....
Mindenki éhes?