Szasztok. Lenne kérdésem. Ti kuplung lamellát, hol merre rendelitek, és kb ár. na meg bowdent, mert megadta magát. Így 1 cm-el rövidebb, de nem a legjobb. inkább cserélném, de 12000ft........
Én is pont ugyanígy jártam pár hónapja, egy néhány hónapos eredeti iridiumos Shoei plexim bánta. Aztán pár hétre rá, meg valami kisebb madárrajba ütköztem, a haverom azt mondta, hogy csak úgy hullottak szegények...
Hú,ma délután Révfülöpről hazafalé jövet,Sárbogárd után sisakkal utolértem 1vadgalambot csattant akkorát a fejemen mint állat,a plekómon csattant ami azonnal le is szakaDT,de a szememet+védte kúúúrva szerencsés Szöllőke!
Tudom,vasárnap beszéltem vele telefonon az idő is necces volt meg úgy voltam vele hogy ha nem jön a túrára,akkor inkább kihagyom most nem volt kedvem hátul elaludni
az általánoshoz képest ez most gyors volt és kötetlen... hátul bármi lehetett... Zsoltival az andrettiben taliztunk. Téged keresett,de mondtam,hogy nem jöttél...Gondoltam a létszám és a felhők miatt
Ritka zx12r-t látni de hogy még zöld is akkor gondolom biztos halk lehet a kipufogod az enyémnek is anno úgy kértem,hogy a legnagyobb nyitás legyen rajta
Jaja, egy tatai srác volt, aki most vette a gépet Tetszik neki a vas, és jókat dumáltunk.
Egy srác kérdezte, hogy figyu te mit hallasz a motorodon?
Mondom, semmit.
Az jó, mert mi se melletted
Vasárnap egy fokkal jobban voltam de a kawazsolti se akart jönni,így inkább kihagytam úgy akartunk menni,hogy le maradunk, néha csapatunk egyet ha meg lassú a menet,akkor kiválunk
jó kis guriga lehetett nem mertem bevállalni a gurulást,mert attól tartottam hogy nem tudok melózni hétköznap én még szerintem megyek valamerre hétvégén,mert jó időt mondanak
Jó volt és még az idő is kegyes volt. Mondjuk a hajnali munka után nem volt nagyon kedvem felkelni, de megpróbáltam és nem bántam meg. Az utak minősége azért néhol a gyatra sz..r jelzőt simán megérdemli. Kapott egyszer-kétszer akkorát a teló
A képet az MRA oldaláról szedtem. A cucc original ( bontatlan ) csomagolásban van, és ez van ráírva
ZX 12R BJ 2002-
Szóval 2002 -TŐL
Ha a kép nem teljesen azt adja vissza, amit a szöveg takar, akkor az MRA-nal tessék reklamálni
ZX12R '02-től
Egy srác kérdezte, hogy figyu te mit hallasz a motorodon?
Mondom, semmit.
Az jó, mert mi se melletted
Suminak lábadozós túra lett volna..
Jövőre húzzunk bele