Sajnos ki kellett hagynom,mert megfáztam,és otthon lábadoztam vasárnap pedig a vbkmse gurulásra szerettem volna menni,de oda se jutottam el láttam facebookon a képeket,biztos jó lehetett
Sziasztok : Az én Bestiám is "nem" eladó sorba került így ha +akarnátok venni ,ne hogy hívjatok 7-év alatt bizonyított,pártok mennek-asszonyok jönnek-mennek de a ZX-12R Marad!
Szia, az enyém is eladósorba állt, 2002-es gyárt, 2004-es forgalomba helyezés, 31.000 km-el, tele extrákkal és összes gyári alkatrésszel. ha érdekel: 06706013451, üdv
bocsánat rosszul fogalmaztam,a Fekti Tibi hívott motorozni,csak úgy alakult hogy ő a hegyekbe ment kanyarogni,és pedig fürdőzni mentem,mert kánikula volt Egy biztos ,a válság jól oda ba...t mindenkinek
Bird: Én feldobtam a labdát ,de reagálni senki sem nagyon akart rá Itt semmi motorozás nincs Én minden hétvégén megyek motorozni,és kb 30 embernek írok sms-be vagy facebookon,és abból általában 2 jelentkeznek a kawa kanyar II is voltam az is Balcsis gurulás volt,és már onnan is vissza értem jah és a két kezemen nem tudom megszámolni,hogy idén hányszor voltam lent
sajnálatos hogy sajnálsz 2800 forintot egy olyan alkatrészre amin az életed is mulhat, (én tudom milyen amikor kisik a betét emiatt a szar lemez miatt és egyszer csak nincs féked amikor kellene, arrol nem is beszélve ha kiesik a betét és a dugattyu találkozik a tárcsával ott rosszabb esetben minden kuka. ezen azért elgondolkodnék. bocs ha kicsit erös volt , de ezzel TILOS játszani ekkora motornál
kár hogy nem jöttetek...
Felőlem is mondhatnak bármit a politikusok , a fehérnépek , egy dolog biztos: KAWASAKI
És csak most szóltok!
De majd nyomunk egy laza karikát 22-én
De most tényleg jössz a kawa kanyar III-ra?