Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tibi! Ti voltatok az M0-on a Szigetszentmiklósi lehajtónál a túra után?
hát záró motoros voltam , voltak kalandok...Igen jó társaság...
kár hogy nem jöttetek...
Sajnos ki kellett hagynom,mert megfáztam,és otthon lábadoztam vasárnap pedig a vbkmse gurulásra szerettem volna menni,de oda se jutottam el láttam facebookon a képeket,biztos jó lehetett
Nem láttalak Sumi a III.-ik Kawa kanyaron!
Lehet ,de azért úgy látom a te szíved csak visszahúz ide!
Olyan uncsi az oldal
üdv 12-sek! 320-as csipkés vdi új tárcsák eladók, 35 postával.
Így van Amíg van benzin a földön marad a 12! Nekem a héten volt 4 éve, hogy elhoztuk Nyíregyházáról
Én sem adok el semmit
Felőlem is mondhatnak bármit a politikusok , a fehérnépek , egy dolog biztos: KAWASAKI
Sziasztok : Az én Bestiám is "nem" eladó sorba került így ha +akarnátok venni ,ne hogy hívjatok 7-év alatt bizonyított,pártok mennek-asszonyok jönnek-mennek de a ZX-12R Marad!
Szia, az enyém is eladósorba állt, 2002-es gyárt, 2004-es forgalomba helyezés, 31.000 km-el, tele extrákkal és összes gyári alkatrésszel. ha érdekel: 06706013451, üdv
Atyaég, VÁLSÁG van!

És csak most szóltok!

Hát ja, a válság az válság. Sajna ma már szinte luxus motorozni.
De majd nyomunk egy laza karikát 22-én
bocsánat rosszul fogalmaztam,a Fekti Tibi hívott motorozni,csak úgy alakult hogy ő a hegyekbe ment kanyarogni,és pedig fürdőzni mentem,mert kánikula volt Egy biztos ,a válság jól oda ba...t mindenkinek
Elvileg ott leszek. És legalább akkor beszélünk balcsiról. Is
Persze megyek Csak ne essen az eső,remélem jó idő lesz Ha jössz ,akkor találkozunk
Na akkor legalább már a balcsiról visszaértél!
De most tényleg jössz a kawa kanyar III-ra?
Bird: Én feldobtam a labdát ,de reagálni senki sem nagyon akart rá Itt semmi motorozás nincs Én minden hétvégén megyek motorozni,és kb 30 embernek írok sms-be vagy facebookon,és abból általában 2 jelentkeznek a kawa kanyar II is voltam az is Balcsis gurulás volt,és már onnan is vissza értem jah és a két kezemen nem tudom megszámolni,hogy idén hányszor voltam lent
Már Izi is belátta ezt és már rendelt is ilyen kis bizbaszt. Így már
sajnálatos hogy sajnálsz 2800 forintot egy olyan alkatrészre amin az életed is mulhat, (én tudom milyen amikor kisik a betét emiatt a szar lemez miatt és egyszer csak nincs féked amikor kellene, arrol nem is beszélve ha kiesik a betét és a dugattyu találkozik a tárcsával ott rosszabb esetben minden kuka. ezen azért elgondolkodnék. bocs ha kicsit erös volt , de ezzel TILOS játszani ekkora motornál
Hali! Jön valaki a Kawa Kanyar III.-ra? Láttam Sumi menni akar, de ő még a balcsis találkozóra sem ért oda
Igazatok van már meg is rendeltem a pécsi kawasakiból!
hja akartam én is írni
2800 Ft-ot ne sajnáljál szerintem egy fékrendszer alkatrészére!
Ez lenne az!