Valakinek esetleg nincs egy ilyen lemez ami a féknyergen található a fékbetéteket ami fogja?Csatolok egy képet ott rajta van a 92144 számú lemez kellene eléggé de 2800ft-ot újonan sajnálok kiadni érte!Sürgős lenne mert kawakanyarra kell!
Hogy tudunk beszélni személyesen vagy telón hogy meghallgassuk egymást itt a számom 06303300020 természetesen hogy nem ennyi az ára ha komoly a szándék !
Valószínű te sem úgy gondoltad, de ha odaadnád, akkor még ma megyek érte. Ha annyi forintért, mint amennyi a hahun van, akkor sajnos le kell mondjak róla.
Ha gondolod tenyleg csorogj ram valamikor wlmonsok róla mindent!Árban meg tuti megtudunk egyezni valahol!Alig használom nincs időm rá idén 3000kmert m entem és ebben 2 romániai tura volt egy 600 es egy 1200 kmes a tobbi város!Ujra megyek kulfoldre melozni és még ennyi időm se lesz!
Mr2and!
Nekem van egy szép állapotban lévő 12-es eladó!Adatlapomonvan róla kép azóta változott kicsit lett rajta pár extra!Itt a számom ha gondolod csorogj rám: 0630/6358366
Megköszönöm a segítséged, de váz az hanem is újban de úgynéz ki hogy lesz de sok apróság kellene még (és egy elérhetőség) ha tudnál segíteni. Fejidom lámpád műszerfal meg a tartók stb! Segítségedet előre is köszönöm!
Nem tudom, hogy mennyire érdekel a dolog, tegnap nézegettem a tizenketteseket és használtautón ezt találtam. Egy kicsit félreértelmezhető a szövege, nem tudom, hogy váz eladó-e vagy keres. Mindenesetre egyéb infónál azonnal elvihető státusz van, így gondolom eladó.
Sziasztok! Elég sűrűm olvasom a fórumot, és azt remélem hogy itt tudtok segíteni. 12-eshez kellene alkatrész, váz is meg több "apróság"! Segítségeteket előre is köszönöm!
Bird!Ez a Giszo gyerek egy tökjó kölök .Megkérdezte mikor indulunk és honnan és ennyi.JAAAAAAAA!Ott volt!Azért ez a mai világba már nagy dolog és még a napi mocizásunk is hibátlan volt!
Nekem van egy szép állapotban lévő 12-es eladó!Adatlapomonvan róla kép azóta változott kicsit lett rajta pár extra!Itt a számom ha gondolod csorogj rám: 0630/6358366
2700ft rendelésre!
Nem tudom, hogy mennyire érdekel a dolog, tegnap nézegettem a tizenketteseket és használtautón ezt találtam. Egy kicsit félreértelmezhető a szövege, nem tudom, hogy váz eladó-e vagy keres. Mindenesetre egyéb infónál azonnal elvihető státusz van, így gondolom eladó.
Nagyon köszönjük !
Ezért járok egyedül motorozni