Ahogy a képen is látszik, a szélei, ott ahol belemegy a fejidomba teljesen sötét, de a többi része csak enyhén színezett, szóval nem teljesen fehér, igaz original csomagolásba van, és nem szeretném kibontani.
a tavalyi egykerekezős mutatványom. anyagi vonzata motor összerakás 340ezer mivel belecsuszott egy kocsiba igy meg is büntettek 180ezerrel és eltiltottak a motorvezetéstõl. igy csak nézegetem. és fizetem. ugyhogy gyakorlatilag csak a pénzt viszi ugy hogy nem tankolom és csak van. egy kissebb összegért kibérelhetõ. de csakis ismerős nem motorgyilkos állat jöhet szoba.
Szasztok. Az én nem tudom, de hogy nem meri kiírni, az tuti. http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-12r_ninja_eg
yedi_epitett._turbo-6012026
üdv mindenkinek. lehetséges hogy eltiltásom idejére bérbe adnám a motoromat.
kedvező és egyutal ez egy örűlt ajánlat. de sajna én nem hasznalhatom. csak megbizható ismerős jőhet szóba. részleteket telefonon. aki kisegit én is kisegitem.
Lenne egy eladó hibátlan fekete üléspúp 12-re, áron megegyezünk
yedi_epitett._turbo-6012026
kedvező és egyutal ez egy örűlt ajánlat. de sajna én nem hasznalhatom. csak megbizható ismerős jőhet szóba. részleteket telefonon. aki kisegit én is kisegitem.