Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy a képen is látszik, a szélei, ott ahol belemegy a fejidomba teljesen sötét, de a többi része csak enyhén színezett, szóval nem teljesen fehér, igaz original csomagolásba van, és nem szeretném kibontani.
Kb. 5 misi
Üdv! Ha,még meg van a plexid érdekel. Átlátszó vagy a teljesen fekete típus ?
Szia,majd dumcsizunk,mert beugrani nem tudok mostanában... a város másik végében ténykedünk..
Oke, hazafele beugrom.
Hívj fel vagy ugorj be!
A fenébe most néztem meg az adatlapodat .Ez jó Akkor este ugorj be!Más senki?
Tudom, mar jartam nalad parszor. Majd lehet radcsorgok, aztan megbeszeljuk a reszleteket.
Vazze én is.Gyere át és megbeszéljük
Gyalon.
Hol lax?
Oke, akkor legyen hetfo. Veszek ki szabadsagot, aztan mehetunk.
Elméletileg nekem jó!
őőőőőőő pld én ?
Jol hangzik az otlet. Melyik napra gondoltal? Hetfo?
Helósztok
Lenne egy eladó hibátlan fekete üléspúp 12-re, áron megegyezünk
Jövőhét elején egy szlovákia?
a tavalyi egykerekezős mutatványom. anyagi vonzata motor összerakás 340ezer mivel belecsuszott egy kocsiba igy meg is büntettek 180ezerrel és eltiltottak a motorvezetéstõl. igy csak nézegetem. és fizetem. ugyhogy gyakorlatilag csak a pénzt viszi ugy hogy nem tankolom és csak van. egy kissebb összegért kibérelhetõ. de csakis ismerős nem motorgyilkos állat jöhet szoba.
kész a motorod mitől akarod magad eltiltani
400Le!
Há má +int mit csináttá?
Szasztok. Az én nem tudom, de hogy nem meri kiírni, az tuti. http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-12r_ninja_eg
yedi_epitett._turbo-6012026
a csajt nem.
üdv mindenkinek. lehetséges hogy eltiltásom idejére bérbe adnám a motoromat.
kedvező és egyutal ez egy örűlt ajánlat. de sajna én nem hasznalhatom. csak megbizható ismerős jőhet szóba. részleteket telefonon. aki kisegit én is kisegitem.
Tudod itt mindenki motorozik! Van aki az utakon, a többség meg a neten