Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sumi ma is megfutamodott!Aszondja,hogy elaludt .A csaja is?Meg az óra?Meg a telefon?Meg a tecimbikeltsélfel?Na mindegy ma sem mociztunk együtt!Se baj nagyon jó nap volt a mai is!
Hát Sumi használja rendesen a 12-est de egy szezont egy pár gumival lenyom! szerintem 4-5000km tud vele menni...és tényleg lapon fordul
én nagyon szeretem kanyarból kijövet ez elejét emeli,és nem pedig keresztbe áll akkor lehet nekem szerencsém volt,tavaly egy autós átlökött a zebrán szívózott velem a biztosító de nem a slick miatt hanem azt mondta hogy ez a baleset nem történt meg,mert a haverom rengeteg fényképet készített a baleset helyszínéről,pont azért hogy ne legyen félreértés
na mind1 végül is fizettek
biztos van hasonló utcai gumi,de ebben a Fekti Tibi tudd segíteni,ebben ő otthon van
tapasztalat ugyanaz, az utcai gumival csuszkál a motor, nem is tudom találtam e olyan gumit ami megközeliti a mostani slick-et hátra, 195/65 , rettenetetsen tapad ezernél azért hála az égnek jóval többet elmegy. Az viszont tény ha baesetezel akkor nagy szivás a slick gumi, tavaly az elsö dolga volt a rendörnek leelenörizni a gumimat guminyomás állapot stb, még jó hogy akkor rakattam rá a DRAGON-t szal csak okosan a slyick-el
Csáó!
Nekem bejött,négy éve ezt rakok a mocimra,párba 25ft veszem szerelve.
Előtte folyamatosan csúszkáltam kanyarba,kanyarból kijövet úgy szintén
Csontra szoktam vele fektetni a 12-t
Nagyon sokat két személyezek vele
Nyilván nem megy el annyit mint az utcai,de ez is ember függő Nekem ez a tapasztalatom
Jó a slick óccsó nem tartós (kb 1000km) de legalább fog.De ha azzal balasetezel a biztosító kiröhög!
liba!
Jó napokat az uraknak!
Kérdésem lenne!Ki használ közöletek slick gummát?Nézegettem az áraikat a vágott slick-nek és hát jóval olcsóbbak a mint az utcai gummák de kérdés mennyit bír ki meg lehet e ezekkel 2 személlyel hosszabb távra elindulni túrázni?
Ezek eléggé kecsektetőnek tünnek!Véleményeket várok!
Ugye ugye?
Nekem is mindegy
igazából nekem is jó csak feldobtam a labdát ,hogy legyen egy találkozó
Nekem 8
fiuk,nekem a jövőhét vége 30-a nem jó,de a rákövetkező teljesen ok ha szombaton júl 07-én lenne a Balcsin +várlak benneteket északi parton dolgozom,onnét mennék át most hívtam a szerelőm de még nem tudja h mi a zárlat oka,lehet nem fesz szabályzó de azért köszi fiúk lépek is mert véget ért a szieszta,vigyázzatok magatokra! (még jó h nem sok őrült zx-12 es jön szembe a forgalommal! )
Persze hogy jöhetnek megnézném a kis méregzsákot (636) és hát a kawa az kawa
Lassan az egész országnak is kellene egy fesz.szabályozó...
keress meg szölömester csak telefonon. de egyébként van fesszabi.
Én adom, ugyse tudtam még 12es talira menni? jöhenek kicsik is( 636)
Szia! Nekem van!
Bazz!
Ekkora pechet. Remélem, hogy Brnoig összeszedi magát a kicsike. Bár előtte a beachen lesz jelenése
Nincs
Húú ne is mond ma késő délután elindultam Bastiával a Balcsira,erre az út egyharmadánál,elszállt a fesz-szabályzó-utánfutó+kocsi rendelve erre az utolsó előtti kanyarban az utcámban eldölt de hihetetlen módon alig karcolódott a hátsó ülés alatti borítás ez az előbb tőrtént,most már 2-sörtöl én kicsit jobban vok a bestiát+a héten+gyógyítják szóval már zajlik a nyár! Ebből a tanúlság? végre sikerült letennem a gumi szélét! apropó nincs v kinek 2003-as hoz fesz-szabályzója?
Én is úgy gondoltam, hogy nem tettem volna bele a nevem a kalapba!
Inkább életem végéig hallgatom a périmanót
Inkább menjünk motorral és egy kisorsolt húzza meg "dzsonit"!
akkor alakulunk
30-ig még van idő lebeszélni hogy pontosan hol legyen a találkozó
és reméljük befut még egy-két 12-s addig