Sumi ma is megfutamodott!Aszondja,hogy elaludt .A csaja is?Meg az óra?Meg a telefon?Meg a tecimbikeltsélfel?Na mindegy ma sem mociztunk együtt!Se baj nagyon jó nap volt a mai is!
én nagyon szeretem kanyarból kijövet ez elejét emeli,és nem pedig keresztbe áll akkor lehet nekem szerencsém volt,tavaly egy autós átlökött a zebrán szívózott velem a biztosító de nem a slick miatt hanem azt mondta hogy ez a baleset nem történt meg,mert a haverom rengeteg fényképet készített a baleset helyszínéről,pont azért hogy ne legyen félreértés
na mind1 végül is fizettek
biztos van hasonló utcai gumi,de ebben a Fekti Tibi tudd segíteni,ebben ő otthon van
tapasztalat ugyanaz, az utcai gumival csuszkál a motor, nem is tudom találtam e olyan gumit ami megközeliti a mostani slick-et hátra, 195/65 , rettenetetsen tapad ezernél azért hála az égnek jóval többet elmegy. Az viszont tény ha baesetezel akkor nagy szivás a slick gumi, tavaly az elsö dolga volt a rendörnek leelenörizni a gumimat guminyomás állapot stb, még jó hogy akkor rakattam rá a DRAGON-t szal csak okosan a slyick-el
Csáó!
Nekem bejött,négy éve ezt rakok a mocimra,párba 25ft veszem szerelve.
Előtte folyamatosan csúszkáltam kanyarba,kanyarból kijövet úgy szintén
Csontra szoktam vele fektetni a 12-t
Nagyon sokat két személyezek vele
Nyilván nem megy el annyit mint az utcai,de ez is ember függő Nekem ez a tapasztalatom
Jó napokat az uraknak!
Kérdésem lenne!Ki használ közöletek slick gummát?Nézegettem az áraikat a vágott slick-nek és hát jóval olcsóbbak a mint az utcai gummák de kérdés mennyit bír ki meg lehet e ezekkel 2 személlyel hosszabb távra elindulni túrázni? Ezek eléggé kecsektetőnek tünnek!Véleményeket várok!
fiuk,nekem a jövőhét vége 30-a nem jó,de a rákövetkező teljesen ok ha szombaton júl 07-én lenne a Balcsin +várlak benneteket északi parton dolgozom,onnét mennék át most hívtam a szerelőm de még nem tudja h mi a zárlat oka,lehet nem fesz szabályzó de azért köszi fiúk lépek is mert véget ért a szieszta,vigyázzatok magatokra! (még jó h nem sok őrült zx-12 es jön szembe a forgalommal! )
Húú ne is mond ma késő délután elindultam Bastiával a Balcsira,erre az út egyharmadánál,elszállt a fesz-szabályzó-utánfutó+kocsi rendelve erre az utolsó előtti kanyarban az utcámban eldölt de hihetetlen módon alig karcolódott a hátsó ülés alatti borítás ez az előbb tőrtént,most már 2-sörtöl én kicsit jobban vok a bestiát+a héten+gyógyítják szóval már zajlik a nyár! Ebből a tanúlság? végre sikerült letennem a gumi szélét! apropó nincs v kinek 2003-as hoz fesz-szabályzója?
na mind1 végül is fizettek
biztos van hasonló utcai gumi,de ebben a Fekti Tibi tudd segíteni,ebben ő otthon van
Nekem bejött,négy éve ezt rakok a mocimra,párba 25ft veszem szerelve.
Előtte folyamatosan csúszkáltam kanyarba,kanyarból kijövet úgy szintén
Csontra szoktam vele fektetni a 12-t
Nagyon sokat két személyezek vele
Nyilván nem megy el annyit mint az utcai,de ez is ember függő Nekem ez a tapasztalatom
Kérdésem lenne!Ki használ közöletek slick gummát?Nézegettem az áraikat a vágott slick-nek és hát jóval olcsóbbak a mint az utcai gummák de kérdés mennyit bír ki meg lehet e ezekkel 2 személlyel hosszabb távra elindulni túrázni?
Ezek eléggé kecsektetőnek tünnek!Véleményeket várok!
Ekkora pechet. Remélem, hogy Brnoig összeszedi magát a kicsike. Bár előtte a beachen lesz jelenése
30-ig még van idő lebeszélni hogy pontosan hol legyen a találkozó
és reméljük befut még egy-két 12-s addig