Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alakulunk
Uraim kiszabadult az oroszlán a barlangból
Sziasztok!
Sürgősen eladó egy Prop-tech speed box ha valakit érdekel!Ár megegyezés szerint!De tényleg SÜRGŐS lenne!
Bird,
ha nem , !
8-9 ig voltam.Igen este...

Lehet hagyom ezt a gumi garniturát a francba..kicsit még koptatom,aztán dobunk rá valamit .. párban
este 10-kor?
meló van...
Este megyek a nyugatihoz akkor legalább oda jöjjetek
szoltam Suminak,hátha veled tart
ja és természetesen a második generációs idomzathoz kellene.
üdv az uraknak, van esetleg valakinek elfekvőbe jobbos oldalidom, sos- kéne, csak kint találtam de nyár végére érne ide amerikából. ha van sérült is jó csak ne hiányozzon belöle darab ugyis fényezzük.
gyere befele öcsém ne csak akkor amikor nem vagyok itt. Kerűlsz engem vazeee , tessék betakaritani ide a testedet mostmár nem lehet indok a lánc, mivel tul van méretezve valoszinüleg tovább fog tartani mint a motor, mondjuk azt megnézném hogy a wéjwr hogy nyujtogatja meg a 12esre tervezett láncot
Szombaton egy Szlovák kanyargás?
Most hallottam, a bestia kormánycsutkájában van valami fiatalító anyag. Így húzogassuk bőszen azt!
Köszi :Bird és Mézga!
Bakker! Ha csak egy héttel hamarabb szólsz...
bammeg azthittem,h ma vagy bent ma mindegy majd legközelebb addig nyújtom a a WéR-en az új láncszettet
Van egy szép szám!241!Jóóóól hangzik!
csütörtök este beugrunk hozzátok , a Pistihez viszünk egy gsr-t..asszem 7 órát beszéltek meg a cimbimmel
Csak 500at raktál bele? Basszus akkor tényleg ugyanugy jártunk
Én nem mertem itrt elsütni a megkérdezésed nélkül. Jössz ma be tesó?
Sziasztok
Van egy eladó 500km-et futott láncszettem 12esre.
Rk 530 GXW lánccal,ajándék nittelőszemmel.
ára,a bolti ár fele.
ja meg egy hibátlan bontott balos lábtartókonzol az is piacképes.
zx12 gyári leömló eladó cserélhető alkatrészre, tulvásároltam bontott hibátlan darab.
Most olvastam...Már csak szombaton tudlak hívni..
De motorolni nem tudok...szétszedtem a kormány rendszert az Xx-en..Túrásítás van folyamatban..Némi szívással,mert mindent alakítani kell..gázbovden,fék és kuplungcsövek elvezetése és állása..ja és kellene egy túrapleko,mert így csak egyenesen megy