üdv az uraknak, van esetleg valakinek elfekvőbe jobbos oldalidom, sos- kéne, csak kint találtam de nyár végére érne ide amerikából. ha van sérült is jó csak ne hiányozzon belöle darab ugyis fényezzük.
gyere befele öcsém ne csak akkor amikor nem vagyok itt. Kerűlsz engem vazeee , tessék betakaritani ide a testedet mostmár nem lehet indok a lánc, mivel tul van méretezve valoszinüleg tovább fog tartani mint a motor, mondjuk azt megnézném hogy a wéjwr hogy nyujtogatja meg a 12esre tervezett láncot
Most olvastam...Már csak szombaton tudlak hívni..
De motorolni nem tudok...szétszedtem a kormány rendszert az Xx-en..Túrásítás van folyamatban..Némi szívással,mert mindent alakítani kell..gázbovden,fék és kuplungcsövek elvezetése és állása..ja és kellene egy túrapleko,mert így csak egyenesen megy
Sürgősen eladó egy Prop-tech speed box ha valakit érdekel!Ár megegyezés szerint!De tényleg SÜRGŐS lenne!
ha nem , !
Lehet hagyom ezt a gumi garniturát a francba..kicsit még koptatom,aztán dobunk rá valamit .. párban
Van egy eladó 500km-et futott láncszettem 12esre.
Rk 530 GXW lánccal,ajándék nittelőszemmel.
ára,a bolti ár fele.
De motorolni nem tudok...szétszedtem a kormány rendszert az Xx-en..Túrásítás van folyamatban..Némi szívással,mert mindent alakítani kell..gázbovden,fék és kuplungcsövek elvezetése és állása..ja és kellene egy túrapleko,mert így csak egyenesen megy