Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hu vazeg, van még a Balatonban viz Akkor lehet rajta leszel a képeken is
holnap
Én nem láttam senkit, de mivel azt se mondták meg a nagy mágusok, hogy mikor és hol, így csak pancsoltam egyet valamikor, valahol és utána nagyot racingoltam.
De tudod, majd mindjárt jönnek a magyarázatok

Brno-ba is megyek. Aki jön az jön, aki meg nem az meg nem
Szervezök ott voltak ? Vagy csak egyedül voltál ?
Marcipán! Én vittem fényképezőgépet de olyan sokat voltunk, hogy nem fértünk rá egy pikcsörre
Üdv. mindenkinek! Ha van valakinek véletlenül Zx12r 2002 évjárathoz generátor deknije legyen szíves szóljon, nagy szükség lenne rá.
Dobjatok majd fel képeket, a nagy találkozoról
Jó utat Tibi!
Én melózom, aztán majd megyek erre az istentelenül nagy szervezésű 12-es talira a Balcsira

Ezt az ábrát miért dobtad fel ide?
Holnap megyünk hűsölni a kedvesemmel Szlovákiába ha valakinek van kedve csatlakozzon!vasárnap jövünk.
Kipróbálom majd a slicket én is.
Egy alapból kurva erős gépen mit nézzenek?
Teeeeeee nagyon okos
A nyálcsorgatók meg csak köpni akartak
Bocsi, ezt nem lehetett kihagyni tesó
Nem sok kuncsaft is csorgatta a nyálát Volt ott egy Zöd 12-es is meg sem nézték
Kamuzni szoktak ám
Vótam ám, mondták, hogy ilyen szép, és ilyen jó motort még nem láttak Többit majd
Köszi a tanácsokat a gumival kapcsolatban, úgy néz ki a dolog 190-es lesz rajta. Valaki cserélt már telóolajat a mocijába? A gyári szervízleírás 0W-et ír amit én nagyon finomnak találok, általában 10W-et ritkábban 5W-et szoktat irogatni hasonló kaliberű motorokhoz. Van valakinek tapasztalata telóolajjal kapcsolatban?
Ja, van 2db vágott slick gumám ha vkinek kell, 196/65-kifejezetten 12-es vasra ajánlottan
Darabja 8e ft, első is ugyanitt 2db ugyanennyiért.
Széles utat, forró aszfaltot ( az most megvan)
Jaja szülőknél voltam Honnan leskelődtél? Én nem láttalak. Bár akkora sebességnél nem figyelek 1200 alatti motorokra
Esztergom után majd este híjjjá!
Nem hinném Tegnap is autoval mentél itt elöttünk el én már a 2 olajcserére megyek szerelés ? Én ugyan nem szerelek motorolok, ma is motorral megyek Esztergom, utánna Cegléd... jó kis kör Na léptem is motorolni
Egy jótanács, akkor éri meg betenni, ha megtartod a motort, hosszú távon megéri, főleg ha sokat motorozol. AGO bácsi munkadija engem is odabaszott, ez vette el a kedvemet a PC-től, a Prop Techesek "beállitották" padon, de olyan is lett. Olcsó húsnak mint tudjuk hig a levecskéje.
én 200assal vettem a vasat, és ledobtam róla azonnal mert a 190essel sokkal jobban kanyarodott a vas, tavaly kiprobáltam egy 180ast is , de azzal meg már nem volt olyan mint a 190essel (tulságosan széles a felni a 180ashoz magánvélemény) , idén visszahajitottam a 195/65-öst, én ezt érzem a legjobban lassan teljesen eltünik a "paracsik" teljesen ugyhogy szerintem a legjobb 190es hátsóval, bár én már az utcai gumirol teljesen lemondtam, mert 1 megzabálja pillanatok alatt, 2 iszonyatosan csuszkál a motor, most vágott slick van és az nagyon odabasz tapad mint állat, és borzasztóan be lehet dönteni.
Szia!190-es hátsóval vettem meg, elkoptattam a szezon végére,ekkor már egész jól éreztem. Az idén egy gyári 200-as gumit kapott. Na most a téli leállás miatt is, de a szélesebb hátsó miatt is, minden határt újra kellett bemérnem. és még egy (de ez inkább lehet a gumi más jellegű összetétele miatt is) hamarabb kapar meg és indul meg oldalra is. Érzékenyebb az útburkolati jelekre is.
De ez csak egy szezon és egy kezdet tapasztalata,kérdezz meg mást is.
mi is motoroznán sokat főnők, csakhát drága a benya erre mondaná orbán apánk nem a benzin drága te vagy csoró
ez már nem rajtam mulik, nagyon sokáig hezitáltam hogy teszek be valami pc-t elsösorban fogyasztácsökkentés miatt, a pc-vel az a bajom hogy mire az müködni is fog ott leszek söt szerintem még jóval többe leszek mintha ezt a motty-s szart rakatom be mert ugye AGO bácsi nem olcsó. na mind1 meglátjuk, gondolom csak kp érdekel a PC-ért cserebere? beszámitás?
Tudod, mi motorozunk. Ti meg szerelgettek, ahogy olvasom
Brno SBK?
Jófann, feltéve ha meglesz még, mire megszülöd a dolgot.
gondolkodom a témán, elöbb megprobálom kideriteni ezt a Motty féle afr tuner árát és a lehetőségeket, ha nem jön össze a gépembe akkor beszélhetünk a dolgoról