Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello,
nagy a dilemma, Urak! Mint egyesek emlékezhetnek, hosszú hirdetési időszak után elment a Sárkány a háztól. Imádtam, de már az 5. éve volt nálam, vágytam a változatosságot, egyúttal túlzásnak éreztem a fenntartási költségeit. Egy másik gép áll a garázsban, de nem az igazi. Persze, erre már az asszony is felül, de nem érzem azt, mint mikor a ZX-et kitoltam a garázsból.
Elkezdtem a hirdetéseket nézegetni! :-)
Röhejes, nem?! A srác, aki megvette, éppen el akarja adni (sok neki a teljesítmény), s már ajánlatot is tettem. Tudom, már az átírás is egy kész rablás, de kit érdekel?
Lehet, hogy 2 motorom lesz?
D
Van egy gyári sérülésmentes kipszim eladó ha valakit érdekel!
Na mennyünk motorozni mert gyönyörű az idő
Tesó,

sasolj egy kicsit a 7-es fórumra, oszt véleményezz
persze ha a többi "fenevad" is megjelenne
Bird,
ha esetleg unatkozol, akkor csörögj, éjszakai ügyeletes vagyok a héten
ennek igazán örülök
Na ezt most kiderítetted vagy sem? Sokat nézed a "Moonkot"?

Tegnap beröffentettem a vasat kb. fél évnyi állás után. Pöcc-röff
Figyelj te most Mézga vagy Sem?
Jó estét, kellemes idei szezont mindenkinek!

Ma inditottam, mert töltenem kellett az aksit. Egy rövidet mentem a bestiával, mert olyan szél volt, hogy fel akart lökni. Ezért mocicsere és go a terepre. De ott volt egy kis gond és tolnom kellett, most az izomlázat csökkentgetem némi vörösborral...
Köszönöm szépen! Remélem ilyen is marad még vagy 100 évig
Gyűlünk, gyűlünk
Üdv az erősek táborában
Szép a Bestiád és talán a legjobb kipufogó van rajta !Grat
Remélem össze tud jönni egy tali én biztos ott leszek! Sztem nem sok van belőle az országban! :D
creabose: Üdv a csapatban
Ezzel én is így vagyok,nagyon jó lenne ha össze tudna röffenni a társaság
Szép a vasad Most már tényleg kíváncsi lennék hogy mennyi zx12 van az országban
Sziasztok!
Elég sűrűn olvasom a fórumot, bár hozzászólni nem nagyon tudtam még! Nekem is 12-es em van és ha lenne egy 12-es tali arra én is elmennék! Ha lesz valami fejlemény kondolom itt úgy is megtalálom!
Sztem virágot vigyél az ünnepeltnek inkább!
Nekem sajna nincs.
sziasztok, van valakinek esetleg elfekvöben egy generátordekli tömitése? alu a gyári és az enyém szétment amikor eldobtam a vasat
Nem lett volna probléma, pillanatok alatt letudtam volna rázni, de mögöttem ült a barátnőm, rossz kesztyűt vett fel és nem tudott rendesen kapaszkodni, így finoman tudtam csak gyorsítani, de jól jöttünk ki a szituból szerencsére
Parasztok mindig is lesznek. Vagy fel se veszed vagy megmutatod neki, hogy mi a pálya. Mindkettőt alkalmaztam már attól függően, hogy mit engedett meg a szituáció. És sokszor szétb@szta az ideg a csókát, hogy rá se mozdultam
De hosszú még az élet és nem kell elb@szni holmi f..szjankó miatt!

A ZZR 1400-al úgy vagyok, hogy sehogy. Néha tetszik, néha nem. És ha ez így van, akkor nem leszek vele boldog. A ZX14R már jobb tészta. Formára , menetdinamikára meg majd tuti tetszeni fog. Na de inkább annak az ára
de utálom az ilyen embereket,akik erősködnek 90lóvas astrával
nekem is volt több ilyen szitum próbált üldözni egy astrás 140nél magam mellém engedtem a kétsávos úton,vissza raktam a mocit másodikba, gázrántásra 3 felvettem a moci elejét hogy éreztessem vele hogy itt nagyon nem tudd labdába rúgni
utána azt láttam hogy besorol mögém,és normálisan jön mögöttem
Elhiszem hogy jó volt az adrenalin löket,én is átéltem pénteken
Tegnap megvolt az első idei gurulás Belénk kötött egy iszákos G Astrás, jött utánunk 180-ig,majdnem letarolt egy teherautó mögött, amikor nem tudtunk előzni..... ettől független kegyetlen jó volt, hiányzott már az adrenalin löket
tegnap autóba ülve lámpánál mellém gurult egy zzr1100,nagyot dobbant a szívem aztán nézegettem,és rájöttem hogy szép-szép de nem egy zx12
a zx14-re amikor egyszer ráültem,nekem túrásra sikeredett
hát az ára jobban tetszene