Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bird,

miért van az, hogy az én 12-esem is 100 km-en bezabálja a 12 litert, tudsz segiteni, hogy min kellene állitani, előre is köszi!
szeva oszi igen érdekel a kuplungkarral együtt légyszives tedd el nekem fizuig m. kössz
Hi Urak,
Érdekelne valakit előre 2 pár Brembo fékbetét akciós áron?
07SU26SA
Itthon 12900 1pár, én adom 16000-ért a két párt.
Én dettó így vagyok! És vigyorgok is!
Van már kettő motorom és egy suzukim.
Tibi bácsi!
Beszéltem Pistivel és holnap megyek a vasért! Ma meló van ezerrel, de cserébe holnap sütit visz a Sütis
Egyébként 200 felett ne kukucskálj ki a plexi mögül krossz sisakban
Milyen volt végre motoron ülni?
Tegnap csinálgattam a mocidat!A kiprobálás mokás volt mert krossz sisakban mentem neki a 4.es tiltás tesztnek,hogy megtudjam van e üzemanyag 250-nél 4.ben.hát volt de a fejem azóta hátra fele csuklik mert a nagy simlibe belekapott a szél .nagyon szxr érzés volt.Már nem füstöl szerintem jó.Tehát kész van!gyere érte mert fel állványozzák a ház elejét és kellene a hely.Köszi tibi
jelenleg a csutkákat raktam vissza ugyhogy a magas kormány pont nincs felszerelve, de ha nem tudok lámpát szerezni akkor marad, azt ugye tudod hogy minden bowden cserés, ugyhogy ha magasitasz akkor kitalálhatunk 1 jó árat a komplett cuccra, de akkor kelleni fog nekem a gyári hosszuságu bowdenkészlet, a fékcsövek is cserések.
Szia!

A magas kormányod van még fent? Én most törpölök rajta.
az a lámpa engem érdekelne, idomzatból mimaradt meg? fejidom oldaidomok kellenének
F.Tibi vitte valahova Gyálra de át tolták
zöld helyzetjelző,slick gumák,csöndes martin dob
Köszi Bird,vigyázok rá
A Martin dob,brutálisan szól rajta,de szerintem ezt a Szőllő is el tudja mondani,a sajátjáról
A hétvégén nekem is 6.2 evett százon két személlyel,de hát finom gázzal kb 1500-5000ig forgatva legtöbbször 6k fokozatban,majdnem elaludtam a mocin,de szó szerint
Inkább egyen többet pár literrel,de szeretem használni a zx12 erejét, na akkor már vége a számolgatásnak
a rendszámra szeretnék kitalálni valamit,nem szeretném gazdagítani a hatóságot 15millárdot akarnak begyűjteni
Remélem hamarosan lesz valami guriga a csapattal
Sumi!
Jaja. Tibi pont akkor ért haza a vizsgáról a Tiéddel amikor ott voltam. Szép a paripád!
Hétvégén kb. 6-6,5 liter evett. 50 km-en Brutálisan elkezdett zabálni, az olajsejkek legnagyobb örömére Állandóan hidegnek érzékeli a hőmérsékletet és tolja neki a naftát. De kicseréljük a bizbaszmütyürt és go
A Martin dob szépen duruzsolt
Sumi hol vizsgázott?
Sziasztok
Bird:Láttam ma a Fekti Tibinél a mocidat,nagyon megdobogtatta a szívemet,ritka 12-st látni
nézegettem vagy negyedórát,szép darab csak arra lettem figyelmes hogy a kipufogó hát kormos volt rendesen,gondolom kap naftát eleget
majdnem a tiédre pattantam fel haza induláskor amúgy ma vizsgázott a bestiám,sikeresen
1 fekete-arany Bestiával kevesebb!
Zx-12r bontott alaktrészek eladók

-új lámpa
kpl kipufogó rendszer
bal idom
tank
tank takaró
segédváz

STB
Domizx12!
Küldtem mail-t majd lesd meg aztán keress ha gondolod!
Üdv.Annak mi lehet az oka,hogy a Kawa zx6-r 2001 es motorom erős szembeszélben néha elkezd rángatni?Szélcsendben,hátszélben nincs ilyen jelenség.
voltuk ma Szlovákiába megjárattam a vasat
csak azt sajnálom,hogy nem volt elég meleg,és nem lehetett térdig dönteni
Domi! Ismerem ezt az érzést. Nekem is volt már ilyen.
Hiába ültem át újabb fejlesztésű "tesztmotorokra" nem hozta azt az érzést egyik sem, mint a 12-es. Tegnap is a karika után vigyorral szálltam le a vasról!
De én már "betegesen" gyűjtök dolgokat
Megértelek,hogy vissza akarod vásárolni a vasadat
ahogy Szőllő mondaná én is vennék mellé még1t és a meglévőt fullra megcsinálnám
De ma megyek megjáratom a paripát,átmegyünk páran Szlovákiába had visítson a martin dob
Hello,

éppen most értekeztem a sráccal, egyenlőre nagyon álomvilágban él az árakkal kapcsolatban (sajnos). Mindegy, kivárom....
Esetleg, ha vki nagyon eladná a gépét, jelezze magánban. (doman.attila@waberers.com)
Elkerülendő a felesleges köröket, tényleg csak az keressen, aki nagyon eladná, mert saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a piacon mit ér a vas (és akkor még nem 100-as volt az átírás).
Rohadt kapitalizmus...
Hát ennyit a ZX-12R feelingről! Én pld ha valami gusztustaslanul sok pézhez juttnék mondjuk lottó,csak a Bestia motorját Muzzyztatnám +1 picinykét! Inkább vennék mellé még1et. Van itt 1olyan madár akinek több is van! és Domi sztem is vedd vissza az a te motorod!