Tibi bácsi!
Beszéltem Pistivel és holnap megyek a vasért! Ma meló van ezerrel, de cserébe holnap sütit visz a Sütis
Egyébként 200 felett ne kukucskálj ki a plexi mögül krossz sisakban
Milyen volt végre motoron ülni?
Tegnap csinálgattam a mocidat!A kiprobálás mokás volt mert krossz sisakban mentem neki a 4.es tiltás tesztnek,hogy megtudjam van e üzemanyag 250-nél 4.ben.hát volt de a fejem azóta hátra fele csuklik mert a nagy simlibe belekapott a szél .nagyon szxr érzés volt.Már nem füstöl szerintem jó.Tehát kész van!gyere érte mert fel állványozzák a ház elejét és kellene a hely.Köszi tibi
jelenleg a csutkákat raktam vissza ugyhogy a magas kormány pont nincs felszerelve, de ha nem tudok lámpát szerezni akkor marad, azt ugye tudod hogy minden bowden cserés, ugyhogy ha magasitasz akkor kitalálhatunk 1 jó árat a komplett cuccra, de akkor kelleni fog nekem a gyári hosszuságu bowdenkészlet, a fékcsövek is cserések.
Köszi Bird,vigyázok rá
A Martin dob,brutálisan szól rajta,de szerintem ezt a Szőllő is el tudja mondani,a sajátjáról
A hétvégén nekem is 6.2 evett százon két személlyel,de hát finom gázzal kb 1500-5000ig forgatva legtöbbször 6k fokozatban,majdnem elaludtam a mocin,de szó szerint
Inkább egyen többet pár literrel,de szeretem használni a zx12 erejét, na akkor már vége a számolgatásnak
a rendszámra szeretnék kitalálni valamit,nem szeretném gazdagítani a hatóságot 15millárdot akarnak begyűjteni
Remélem hamarosan lesz valami guriga a csapattal
Sumi!
Jaja. Tibi pont akkor ért haza a vizsgáról a Tiéddel amikor ott voltam. Szép a paripád!
Hétvégén kb. 6-6,5 liter evett. 50 km-en Brutálisan elkezdett zabálni, az olajsejkek legnagyobb örömére Állandóan hidegnek érzékeli a hőmérsékletet és tolja neki a naftát. De kicseréljük a bizbaszmütyürt és go
A Martin dob szépen duruzsolt
Sziasztok
Bird:Láttam ma a Fekti Tibinél a mocidat,nagyon megdobogtatta a szívemet,ritka 12-st látni
nézegettem vagy negyedórát,szép darab csak arra lettem figyelmes hogy a kipufogó hát kormos volt rendesen,gondolom kap naftát eleget
majdnem a tiédre pattantam fel haza induláskor amúgy ma vizsgázott a bestiám,sikeresen
Domi! Ismerem ezt az érzést. Nekem is volt már ilyen.
Hiába ültem át újabb fejlesztésű "tesztmotorokra" nem hozta azt az érzést egyik sem, mint a 12-es. Tegnap is a karika után vigyorral szálltam le a vasról!
De én már "betegesen" gyűjtök dolgokat
Megértelek,hogy vissza akarod vásárolni a vasadat
ahogy Szőllő mondaná én is vennék mellé még1t és a meglévőt fullra megcsinálnám
De ma megyek megjáratom a paripát,átmegyünk páran Szlovákiába had visítson a martin dob
éppen most értekeztem a sráccal, egyenlőre nagyon álomvilágban él az árakkal kapcsolatban (sajnos). Mindegy, kivárom....
Esetleg, ha vki nagyon eladná a gépét, jelezze magánban. (doman.attila@waberers.com)
Elkerülendő a felesleges köröket, tényleg csak az keressen, aki nagyon eladná, mert saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a piacon mit ér a vas (és akkor még nem 100-as volt az átírás).
Rohadt kapitalizmus...
Hát ennyit a ZX-12R feelingről! Én pld ha valami gusztustaslanul sok pézhez juttnék mondjuk lottó,csak a Bestia motorját Muzzyztatnám +1 picinykét! Inkább vennék mellé még1et. Van itt 1olyan madár akinek több is van! és Domi sztem is vedd vissza az a te motorod!
miért van az, hogy az én 12-esem is 100 km-en bezabálja a 12 litert, tudsz segiteni, hogy min kellene állitani, előre is köszi!