Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lefotóztam a szenzort amit a motor bal oldalán a tank alatt találsz. Két képet azért felteszek ide
üdv a gátsó lámpának mi lenne az ára? ez enyémen sajna betonnyomok vannak.
Az alapjárat is rossz volt! Ma lefotózom neked a szenzort, ami egyébként a motor bal oldalán a tank alatt van és úgy néz ki, mint egy kis fekete váza
De lefotózom és kora este feltöltöm ide a képet!
Alapjáratod rendben volt, mert nekem az is rakoncátlankodik. Hol keressem a szenzort pontosan? Köszi Bird!
maradékok eladók
Jaja, köszke!
mondtam neked.
Jelentem a szenzor volt a ludas! Kicseréltük egy másik 12-es szenzorával és láss csodát minden betegség eltűnt
Kellene akkor Zsolti! El tudod küldeni? Köszi!
Szia!

Van 20000ft
... és nincs kutyájuk!
Akkor én nem panaszkodom városban teli tankból 210-220 km-t tudok menni. Úgy tudom 20 literes a tank. (Lámpáktól indulásnál még sosem voltam második. )
tudok olcsón, neked is kell
Kéne venni márkát, nem?
a mi morajlásunk beindult csak épp egy 6 év állás utáni Riga Deltából
én már bevásároltam koronából
Ja a sok csíra Mindenki itt arcoskodik és még az adatlapját se tölti ki. Teve te meg nem röhögsz
Brno SBK-ra spóroljunk vazzeee! Meg valami itthoni csapatás sem ártana majd, ha a meló és a pénztárca engedi majd a társaságnak.
Én is a szenzorban bízok. Most majd kicseréljük a két 12-es szenzor részét és meglátjuk. Én is soknak találom a 12 litert. Az más ha nyeleznéd neki és hajtanád, mint az állat. Nekem a 12 liter körüli érték állandósult 60 km/h-nál és 200-nál is. A 200-nál is soknak találom, de 60-nál
Mi hétfőn vagy kedden kicseréljük a szenzort és majd jelzek, hogy eredményesek lettünk vagy sem
GURO! Elméletileg szerdán indul a morajlás fedőterv
üdv mindenkinek
nekem 9-10körül kajál ha egyedül motorozok
de hát én mindig sietek
Bírom ezeket az "arc"nélküli kommentálókat! Azért mer van 1csomó Kawasakija (irígy vagyok!)Meg +nyer 1csomó gyorsulási versenyt +többszörös Magyar Bajnok +külön termet építettet a kupáinak Aztán má azt hiszik hogy értenek a motorhoz!
Oksa, akkor belevágok egy injektortisztitót első körben, meglátjuk mit javul. Ha nem segit, akkor a szenzort nézetem meg. Nem nyél gázon megyek, igaz inkább városi használat a 12 liter- szerintem sok! Előtte ZX-9 -em volt, az 7 litert evett városban. Ekkora különbség nem lehet
üdv, ez tényleg csuklófüggö, én akárhogy megyek minimum a 8, de volt már rá példa hogy 82 km-en megette a tank benyát, ha 200 fölött mászkálsz a 10 11 teljesen reális
Hali!
ÖÖÖÖÖÖ vagy bitang erős a motorod vagy k..vára húzod neki
Komolyra fordítva éppen tegnap beszélgettünk erről Marcipánnal és neki is a csőrös 12-ese volt, mint neked. Elvileg van egy levegőnyomás érzékelő a hátsó ülés alatt az idomzat mögé elrejtve ami megadhatja magát és ettől elkezdi tolni a kakaót a gépnek.
De ez csak egy lehetőség, mert lehet még pl. az injektortól is.
Nekem az injketorok okésak most megnézzük ezt a szenzort