Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enuma
Szia!

Mindegyik jó de ki mit árul az a legjobb ,én ezt megtanultam. A gyári a leg de a legdrágább is utána A többi
Szerintem a DID jó választás. Nekem is az van és JT lánckerékkel nyomom. Semmi probléma, de hogy mennyi van már benne? Sacc 20ekm idáig.
Xado-ból a félszintetikusat használom (ez annyira nem volt bejövős), az viszont teljesen korrekt, szereti a gép
Srácok lenne egy közérdekű kérdésem!
Lánccserés lesz a mocim nem sokára!Melyik fajtát ajánljátok?Kb mennyit bírnak ezek ki?Ezzel a lánccal vettem a mocit és kb 6-7ezret raktam bele előző tulaj nem tom mikor cserélhette!DID 50zvm van most JT lánckerekekkel!De nézegettem ezt a Ek530zzz láncot ami állítólag nagyon sokat kibír!
Blablabla. Hajnal 1-től meló. Aki ott lesz az ott lesz
Állandó duma! Duma Duma!Este 8tól Leányfalún éjszakai fürdőzés.Aki nem DUMA az ott lesz! .
Az zsír. Program itt is van. Csak senki nem megy el rá
Brno SBK nekem sztem idén is bejátszik. Egy-két hétvégi állatkodás is. Mikor mivel
A szerelő meg majd ötkilós kalapáccsal veri ki a keréktengelyt tavasszal a gépedből.
Magnézium és alumínium, generátor és kuplung dekli szakszerű javítása. Kérlek érdeklődj az alábbi telefonszámon:

0620/931-10-94
mivel a motor fejreállt gyakorlatilag igy igen elsö lámpa isw kell meg hátsó is )
nem iszom csak ritkán. inkább betankolom ha van mibe
Patent Ha hétvégén kicsit melegebb lesz és napsütés én is tekergek egyet
Volt egy kis jóidő muszáj volt egy kört menni!
Valaki esetleg? Megkezdett, de majdnem tele (80% minimum!) Utcára inkább maradok a félszintetikusnál
Infó az olajról:
Motorokhoz-10W-60 4T MA PDF
Hát én mennek RSV-vel a nagy Kawasakik között
Bár amikor megvettem az rsv-t és beregeltem az Aprilia forumba, minden hétvégén van program, és sokan szoktunk lenni....

Majd hivlak
hát még mindig jobb mint azt állítani, hogy mi nem
Mi ez a PR szöveg?
Mi is és még sokan mások is
Mi nem. De majd sokan mások
nem csak elméletben
Ja, uncsi. De majd nyáron. Megyünk mindenhová. Elméletben
Első hátsó lámpa? Az milyen vazeee? Teve te ittál?
Azért uncsi mert elmentél tölünk. szerintem mindenki épitgeti szépitgeti a vasat. hjjjjaj. nekem már csak egy idomzatra egy elsö fékbetétgarniturára meg egy elsö hátsó lámpára van szükségem. remélem májusra összeáll a vas
Olyan uncsi ez a topik má nem a régi