Srácok lenne egy közérdekű kérdésem!
Lánccserés lesz a mocim nem sokára!Melyik fajtát ajánljátok?Kb mennyit bírnak ezek ki?Ezzel a lánccal vettem a mocit és kb 6-7ezret raktam bele előző tulaj nem tom mikor cserélhette!DID 50zvm van most JT lánckerekekkel!De nézegettem ezt a Ek530zzz láncot ami állítólag nagyon sokat kibír!
Hát én mennek RSV-vel a nagy Kawasakik között
Bár amikor megvettem az rsv-t és beregeltem az Aprilia forumba, minden hétvégén van program, és sokan szoktunk lenni....
Azért uncsi mert elmentél tölünk. szerintem mindenki épitgeti szépitgeti a vasat. hjjjjaj. nekem már csak egy idomzatra egy elsö fékbetétgarniturára meg egy elsö hátsó lámpára van szükségem. remélem májusra összeáll a vas
Mindegyik jó de ki mit árul az a legjobb ,én ezt megtanultam. A gyári a leg de a legdrágább is utána A többi
Lánccserés lesz a mocim nem sokára!Melyik fajtát ajánljátok?Kb mennyit bírnak ezek ki?Ezzel a lánccal vettem a mocit és kb 6-7ezret raktam bele előző tulaj nem tom mikor cserélhette!DID 50zvm van most JT lánckerekekkel!De nézegettem ezt a Ek530zzz láncot ami állítólag nagyon sokat kibír!
Brno SBK nekem sztem idén is bejátszik. Egy-két hétvégi állatkodás is. Mikor mivel
0620/931-10-94
nem iszom csak ritkán. inkább betankolom ha van mibe
Infó az olajról:
Motorokhoz-10W-60 4T MA PDF
Bár amikor megvettem az rsv-t és beregeltem az Aprilia forumba, minden hétvégén van program, és sokan szoktunk lenni....
Majd hivlak