Szerintem kérdezd meg Tibit a www.fektigumi.hu oldalon megtalálod a telefonszámát. Én náluk szervizelek és olajat is ők cserélik. Most nem tudom mennyi volt az olaj ára, mert annyi mindent csináltak
Szia Zsolti, volna még egy levegőnyomás érzékelőd ZX 12-R-hez, amit Bird vett tőled? nekem is ez a probléma: sokat fogyaszt és nincs alapjárat. köszi! üdv, Ákos
Balatonmáriafürdőn sikerült fellelni egy újabb 12-es társat! Nagyon patent bordó, Martin dobos gép, mintha a gyárból gurult volna ki
Balatont körbemotoroztuk..... elég idegtépő volt,de szép
Sorry mindenkitől,le kell hogy mondjam a motorozást
a hétvégén megyünk Egerbe pihenni de majd legközelebb ha tudok akkor jövők
aki motorozik a hosszú hétvégén,annak jó mocizást,széles útat meg a többi
Szétszedtük az elejét a hátsó himbát.mindent bezsíroztuk.Az ülések még nyikorogtak és szivacs kockákkal kipárnáztam az érintkezési pontokat.Csendes lett még a jó fülű kollégám szerint is.Beszéltük ha ez az ülés nyikorgás nem szűnik meg és nem tudsz vele együtt élni akkor rendelni kell új üléseket feltámasztó gumikkal üléspúppal mert az is lötyög nyüszög.Olyanok az ülések mintha 200kg-os ember szét ülte volna,de még a hátulját is.Baj biztos nincs vele és fantasztikus motor.A rugós tagok teljesen be voltak tekerve és semmi rugózása sem volt,de azt is beállítottam.Innen gondoltunk a giga súly cipelésére.Lehet,hogy szét ütötte kínjába az üléseket mert valaminek azért csak kell rugózni.Ha más nem az ülés és szerkezete.Az biztos nagyon jó motor!
Akkor vasárnap fél 10 2/A Shell kút.Cereden ebéd kis vendéglőben és traccsolás.Rétság-Szécsény-Bencúrfalva-Salgótarján-Cered-Mátra
balla-Recsk-Eger-Lillafüred és valahogy haza.Természetesen a Mátrán keresztül.
Én már évek óta Motul 300V olajat használok és bevált!
Ti milyen olajat használtok?
Lecseréltem, motul 5100 10w 50-re és csattog a váltóm.
A Parillánál Kecskeméten 37.500.Ft akcióban az Rk. láncszett a 12-esre. Hátha épp kell másnak is.
Van! Adatlapomon ott a mail cimem ha kell oda irj egy mailt kérlek!
Balatont körbemotoroztuk..... elég idegtépő volt,de szép
a hétvégén megyünk Egerbe pihenni de majd legközelebb ha tudok akkor jövők
aki motorozik a hosszú hétvégén,annak jó mocizást,széles útat meg a többi
balla-Recsk-Eger-Lillafüred és valahogy haza.Természetesen a Mátrán keresztül.
szombat vagy vasárnap , hogy egyeztessünk május 1 kapcsán