Én benne lennék egy paddock buliban is, ahol VIP jegyet veszünk és bandázunk. az mondjuk 2-3 napos lehet. De mehetünk teszkó gazdaságosan is 1 napra, mint 2012-ben. Ahogy a többség dönt
Szia Sumi.Nem nem ismerem őt de zöld 12-es hát valahogy kitaláltam,de csak jót hallottam róla !Bird cimbi :Hát én Brnót kihagyom mert annyiból 3Xis elmehetek Balcsipancsizni akár veletek is .De azt a ZX-7RR-t már szívesen +nézném .Más: Tegnap sok hónapi leállítás után (fűtetlen de zárt helyen volt ősszel és egész télen)+1 napi akksi töltés után,1gombnyomásra beindult a "szerelmem "csak gumikba kell fújni +lemosni a Szekszárdi bogarakat!
nekem 40 ezret ment el a gyári lánc és most se azért cseréltem le mert csapokodott volna vagy átugrált volna hanem 110 és 15 között volt egy bizsergés a gépben, kiderült hogy egy ponton meg volt nyulva, hozzá kell tennem hogy 15 ezertöl amit kapott a vas az nem gyenge -1el folyamatos 1 keró és gyilkolás, birja a did lánc birja most az uj lánncal ugyan jobba gép természetesen. a did láncot ajánlom jt kerekekkel én csak is ilyet teszek del a vasakra már tizenéve és a 12es lánca az brutál jól birja mondjuk fujkálni szoktam mert ugye azt kell.
Köszi a segítséget srácot!Én azért fújkálom rendszeresen mikor látom hogy fénylenek a görgők befújom és szezonkezdésnél leszoktam mosni petróleummal aztán kimegyek a mosóba lemosom meleg vízzel persze tisztes távolságból hazafele megszárad és mehet rá a láncspré!Nekem ennyiből áll a kezelés!A Suzuki Drz400e-men mielőtt eladtam 3 éves DID Erősített O-gyűrűs lánc volt amit csak úgy fújtam ha láttam hogy kifényesedett akkor petróleummal mostam is lefele és befúj és semmi baja nem volt mikor eladtam pedig a drz ELÉGGÉ KÍNOZVA VOLT mint terepen mint utcán!Crosspályától kezdve egész napos 1kerekezés stb...!Mondjuk a petróleumos lemosásról annyit hogy szerelő haverom szoktatott le akitől vettem a 12-est hogy gondoljak már bele ugye lehet kapni lánctisztítókat meg mindenki mosogatja petróval stb... kimosom a láncban lévő zsírt hiába a gumi gyűrű egy idő után nem marad benne semmi ergo kuka a lánc!Mondjuk a drz-t mosagattam petróval semmi gond nem volt a lánccal a 12-est meg csak simán fújkáltam és lassan kuka lesz!Érdekes!
Most 27000 van a láncban és egyszer lett rajta húzva
Szezon elején vékonyan megfújom,és legközelebb max akkor szoktam ha esik az eső,mert akkor lemosa róla
És nem beszélve róla,hogy csapkodom rendesen a mocit
Az ég világon semmi baja a láncomnak
volt olyan ismerősöm aki szará fújta,aztán csodálkozott,ha bement valami földes útra,a porszem beleragadt és az zabálta meg a láncát
Igazából ötödik szezont kezdem meg ezzel a lánccal,és ha az idén már cserés lesz,akkor se mondhatok rá semmi rosszat
volt olyan ismerősöm aki csak láncot cserélt szezon elején,gondosan fújogatta,szezon végére meg leszakadt róla,jót is mosolyogtam rajta,mert a régi lánckerekek kinyírták neki az új láncát
na mind1 nekem ez a tapasztalatom
De majd a balcsis guruláson megbeszéljük
Addígra már talán GURO-nak is lesz
Majd megismered,elcsalom a nagy 12-k családjába
Felébresztetted téli álmából
Balcsira bármikor mehetünk
A balcsis gurulásba benne vagyok
Sbk-t nem ígérem,de ha úgy alakul akkor oda is elgurulok
A'szem nekem is van ilyen gépem
SBK-ra idén tuti megyek. Arra rákészülhetnénk, és itthon is szervezhetnénk egy laza balcsit mondjuk.
Jaja Szamóca Ismered?
Kb 20km lakunk egymástól,és ha van valami gurulás akkor néha össze csörgünk
Zx12r találkozót terveztek?
Mert ha igen írjátok ki az időpontot
van egy haverom neki is van egy zöld 12e,megpróbálom elcsalni majd őt is
Szezon elején vékonyan megfújom,és legközelebb max akkor szoktam ha esik az eső,mert akkor lemosa róla
És nem beszélve róla,hogy csapkodom rendesen a mocit
Az ég világon semmi baja a láncomnak
volt olyan ismerősöm aki szará fújta,aztán csodálkozott,ha bement valami földes útra,a porszem beleragadt és az zabálta meg a láncát
Igazából ötödik szezont kezdem meg ezzel a lánccal,és ha az idén már cserés lesz,akkor se mondhatok rá semmi rosszat
volt olyan ismerősöm aki csak láncot cserélt szezon elején,gondosan fújogatta,szezon végére meg leszakadt róla,jót is mosolyogtam rajta,mert a régi lánckerekek kinyírták neki az új láncát
na mind1 nekem ez a tapasztalatom
Ő így szereti