Én a vasárnapra vagy a hétfőre szavaznék
de én két személlyel megyek általában mindig úgy motorozok,és még nem maradtam le senkitől idáig de az nem azt jelenti hogy most nem fogok
motorozzunk egy jót szerintem ez a lényeg,kajálással nézelődéssel csapatással
Szombaton csajos vasárnap zúzós!Melyikre jössz?Szeretettel invitállak.Szombaton lendületes menetel 72LE kihasználásával két személlyel.Vasárnap egyszemélyes 152LE kihasználásával.Ha érdekel téged vagy bárkit telefonon hívjon mert nem baszom egész nap a gépet hanem dolgozom.
Van meglepi a race mocidon most jutott eszembe!Raktam rá + kivezetést!Leveszed a deklit és egy darab üacső van ráhúzva a végére erről bikázhatod vagy töltheted a gépet!
Köszi szépen Bird! Most már csak valami igazán hülye nem találná meg a szenzort...
Kicserélem ha találok bontottat, és jelzem majd, hogy mi történik!
üdv
üdv, azok az idomsarkok az ujjabb eresztésü 12esen majdnem minegyiken letörik az enyémen is letört, a csavarok folyamatosan esnek ki belöle, olyan helyröl is hagytam már el csavart ami kicsit felbosszantott (segédváz tartócsavar) s nagyobb ccsavarok meghuzásával és csavarrögzitövel orvosoltam a problémát, most is összerakás elött vana gép és minden csavart rögziteni fogok, az idomokból is hullotak ki csavarok az annyira nem gáz az potolható.
nekem is a rezonanciától esnek ki az aksi tartó fedél csavarjai
meg egy jó pár csavart időközönként utána kell húzni
na mondjuk ez a legyen a legnagyobb bajom nem blokkot vagy a váltót kellett széthúzni
nekem a 2001-es évjáraton semmi nem tört le nem tipus hiba!
Amugy Bird azok a csavarok sem eredetiek amik a gázállás szenzort fogják fel.. " amit lefotoztál "
de én két személlyel megyek általában mindig úgy motorozok,és még nem maradtam le senkitől idáig de az nem azt jelenti hogy most nem fogok
motorozzunk egy jót szerintem ez a lényeg,kajálással nézelődéssel csapatással
Én vasárnap meg hétfőn ráérek. Valami kis gurulós, kajálós bandázós dologban benne lennék.
Még valaki?
Bontott alkatrészben (is) keresd kawazsoltit, mert nála mindíg van 1-2 apróság. Nekem is ő szerezte!
Kicserélem ha találok bontottat, és jelzem majd, hogy mi történik!
üdv
De párszor én is ellenőrzöm azóta a csavarokat.
akkor csak típus betegség ezen a szérián
meg egy jó pár csavart időközönként utána kell húzni
na mondjuk ez a legyen a legnagyobb bajom nem blokkot vagy a váltót kellett széthúzni
Amugy Bird azok a csavarok sem eredetiek amik a gázállás szenzort fogják fel.. " amit lefotoztál "
akkor lehet hogy ez típus betegség
az miért lehet?