Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyikorog még mindig
Én a vasárnapra vagy a hétfőre szavaznék
de én két személlyel megyek általában mindig úgy motorozok,és még nem maradtam le senkitől idáig de az nem azt jelenti hogy most nem fogok
motorozzunk egy jót szerintem ez a lényeg,kajálással nézelődéssel csapatással
Szombaton csajos vasárnap zúzós!Melyikre jössz?Szeretettel invitállak.Szombaton lendületes menetel 72LE kihasználásával két személlyel.Vasárnap egyszemélyes 152LE kihasználásával.Ha érdekel téged vagy bárkit telefonon hívjon mert nem baszom egész nap a gépet hanem dolgozom.
Nem férek bele a csapatba :-(.Nekem azt mondtad nem érsz rá.Sőt soha nem kajálsz velem:-(.Sőt kész a másik géped is.
Van meglepi a race mocidon most jutott eszembe!Raktam rá + kivezetést!Leveszed a deklit és egy darab üacső van ráhúzva a végére erről bikázhatod vagy töltheted a gépet!
Tervezzünk?
Én vasárnap meg hétfőn ráérek. Valami kis gurulós, kajálós bandázós dologban benne lennék.
Még valaki?
Hosszú hétvégére terveztek valami gurulást
Oksa én má tunkolnék
Péntek lehet, hogy jó lesz egy nagy tányér pacalra. Desszertnek meg tolok egy marhapörit galuskával Majd holnap derül ki, hogy okés a péntek avagy sem
Szia most a pacal a menö Bird ezen él minden nap
Szia Marcipán! Akkor nem szalonnás hagymás pizza?
A héten egy pörköltre, pacalra, itt a west and-ben?
Halihó Mindenki! Valaki Ápr.30-án Kunmadaras?
Nincs mit
Bontott alkatrészben (is) keresd kawazsoltit, mert nála mindíg van 1-2 apróság. Nekem is ő szerezte!
Köszi szépen Bird! Most már csak valami igazán hülye nem találná meg a szenzort...
Kicserélem ha találok bontottat, és jelzem majd, hogy mi történik!
üdv
Az aksi fedélről már én is hagytam el csavart
De párszor én is ellenőrzöm azóta a csavarokat.
éni s tavasszal áthúztam az összes csavart
akkor csak típus betegség ezen a szérián
üdv, azok az idomsarkok az ujjabb eresztésü 12esen majdnem minegyiken letörik az enyémen is letört, a csavarok folyamatosan esnek ki belöle, olyan helyröl is hagytam már el csavart ami kicsit felbosszantott (segédváz tartócsavar) s nagyobb ccsavarok meghuzásával és csavarrögzitövel orvosoltam a problémát, most is összerakás elött vana gép és minden csavart rögziteni fogok, az idomokból is hullotak ki csavarok az annyira nem gáz az potolható.
nekem is a rezonanciától esnek ki az aksi tartó fedél csavarjai
meg egy jó pár csavart időközönként utána kell húzni
na mondjuk ez a legyen a legnagyobb bajom nem blokkot vagy a váltót kellett széthúzni
Tudom, de ezen a motoron kb. a fele csavar már nem az eredeti
nekem a 2001-es évjáraton semmi nem tört le nem tipus hiba!
Amugy Bird azok a csavarok sem eredetiek amik a gázállás szenzort fogják fel.. " amit lefotoztál "
Jah, szerintem az. De így legalább könnyebb a motorom
nekem mind2 oldalt megadta magát
akkor lehet hogy ez típus betegség
Nekem pár mm-t nem passzolt az idom és állandóan húzta a rögzítés. Most meg megadta magát.
Bird: nekem ua ott van letörve egy picike darab,abból a sötétszürke vagy milyen színű idomból mint neked
az miért lehet?