Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán velem
Ugyan má, szükség van itt rám ha én nem motorolok akó kivel fogsz .... ? ..... hm ?
Nem-nem. A tiéd volt olyan! Én mindig Tibihez viszem és az enyém nem lenni olyan
Különben is, mit kurválkodsz itt ebben a topicban?
a Kawasaki már csak ilyen
Van aki meg azért nem jön, mert lóg a kerékcsapágy
Dehogy szóval mikor motorolunk innen a forumról nem szoktak jönni mindig fejlesztenek
Pedig a tempónk eléggé Norbi updates volt
Majd hívlak ám, mert vannak fejlemények
az Hayabusa volt , elég szar a 12-es tükrében nézelődni, meg nem is volt túl sokáig benne az a kis pont , de ha Te azt mondod busa, akkor elhiszem
Neked ez baj?
Gyere gyere de nekem nem Kawasakim van
Tavasszal mehetek veled?
Kár,hogy nem csatlakozhatom hozzátok.Lassú vagyok.Meg természetesen a gépem is.
majd meglátjuk!
Felőlem azt huzigálsz a motorodon amit akarsz. Mi addgí csapatunk
Pi...?
Korán reggel 18-as karikát kell kitenni a hozzászólásodhoz!

Igen veletek megyek, és két gyergyapipát le is húzok, hogy ne érje szó a ......
..... na

Megint egy hülye
Reggelt ...

Elvégre sokkal értelmesebb beírni olyanakat a fórumba, hogy 1., 2., 3., stb....
Én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy naponta többször olvasom a topicokat, de sok emberrel telefonon egyeztetek inkább, mert csak
Számomra nevetséges dolog reggel 25 db "jó reggelt" üzenetet olvasni. De hát kinek mi a fontos.
A kinek nagyobb a cerkája versenyt meg már tavaly óta olvasom, de ahogy látom még mindíg nem jött össze. Pedig elgurultok egy gyorsulási versenyre és pár pillanat alatt megnézitek a répa hosszát
Személy szerint telibesz..om, hogy kinek mi az erősebb, gyorsabb, nagyobb. Én zöld vagyok és az is maradok, de az olyan embereket elismerem akik képesek mások motorjait értékként kezelni, elismerni pl. az elért eredményeit, de azokat a sutyerákokat akik teljesen elvakultak és csak szajkózzák a néhol gyermeteg elképzeléseiket, érveiket csak sajnálni tudom.

GURO, Szöllő! Emlékeztek valami Hayabusás srácra aki lemaradt az autópályán, mint a borravaló? Pedig az csak a bemelegítés volt
Remélem idén Andryx újra velünk jön! Bocs, velünk indul, de később jön
eladó valamelyik?

(bocs ezt muszáj volt)
Mindkettő saját tulajdon.
Hitelmentesek!
láttam egy szép motort egy bomba csajszival a képeknél..
csak nem a tieid?
Sziasztok!