Szia Kawasumi!
Igen nyúzom a zx14-et.
Nagyon jó!
Nekem jobban bejön mint a busa,de lehet,hogy csak elfogult vagyok a Kawa iránt.
Remélem találkozunk az utakon.
Üdv.
Én úgy veszek motort hogy kipróbáláskor azért megpróbálok rajta mindent letesztelni, a blokktól a futóművön át a fékekig.
Ha összességében klappol akkor mehet a móka.
Ne félcs! Ránézésre is kirázz a hideg olyan csúnya bocsi .Meg ahogy fordul vagyis nem fordul az kész káosz! Két seprünyelet a kipdobba és told el neki ennyit erröl mifelénk már csak igy megy!
azért mert itt van nálam ,a levegőszűrő tisztító meg amivel be kell fújni olajjal,gondoltam majd ha jó idő lesz megcsinálom
de ha mindent megcsinálsz a motoron,tavasszal nem tudok mit rajta bütykölni
Én meg soha nem úgy vettem motort, hogy mennyi a féktáv
Azt vettem meg amelyik tetszett
Ezért van ZX12R!
Is.
Ui: magasan tojok rá, hogy kinek milyen motorja van. Nem az minősíti az embert. Lehet valaki egy több millás frankó motorral totál paraszt és lehet egy 125-ös sportmotorral is jó arc.
Azt nem tudom hogy egy ZX12 mennyire áll meg előbb mint egy Busa de azt tudom hogy egy FZS1000 kilométerekkel előbb áll meg a busánál.Nekem csalódás volt a Busa amivel mentem, pedig pikk-pakk állapotú volt új fékbetétekkel.
Sziasztok motoros tesók!
De jót nevettem mikor olvasgattam ahogyan osszátok egymást.
Kawa vagy Busa.
Szerintem ebben a kategóriában már mindegy.
Van akinek ez van akinek az.
Itt már azon múlik,hogy ki vezeti.
Ne viccelj!Jövőhéten kész van!A kipuffot megcsináltam,de nem küldök képet :-).Itt felejtettek egy zzr1.4-et és egy R6-ot is.Meg háll istennek van munkánk!
A ZX-12R-nek egyetlen baja az, hogy túl sportosra sikeredett. Egy nem létező piaci résbe rakták be. Sportmotornak túl nagy és nehéz, túramotornak túl sportos. Ezért is jött ki a ZZR. Sport-túra vonalon egyértelműen jobban teljesít. Két ekkora moci egyszeri szerepeltetését a Kawasaki nem engedheti meg magának sokáig.
Még egy modellfrissítést azért adhattak volna a 12-nek.
Most gondolkodom, hogy a 12-esen azért jobb a fék, mert sokkal kevésbé kezelhető, ezért lassabban lehet vele csak kanyarodni, ergó, többet kell fékezni vele... A Busához meg bőven elég a motorfék meg a gyenge satu...
Igen nyúzom a zx14-et.
Nagyon jó!
Nekem jobban bejön mint a busa,de lehet,hogy csak elfogult vagyok a Kawa iránt.
Remélem találkozunk az utakon.
Üdv.