simán de elköltöztünk ... XIII. ker Váci ut 30
mehetünk a westend-be jó kis finom pláza cica micákat nézegetni közben ahogy csámcsogjuk a hagymás, szalonás pizzát
Azért kérdeztem tőled mert profi vagy
Nekem is csak tanácsoltak de nagyokat pislogtam hogy szoktak ilyet csinálni ..... Még várunk vele hátha meg emberesedik. Hanem akkor megy valami tanfolyamra.
A kutyus előbb szokja meg a helyét, és utána hidd el ha jól érzi magát, akkor alapból védelmezni fogja a területét és a ,,családját,, is! Bocs, h beleugattam
Szia Kistuning:Hát azt kéne+veretni aki először ilyet mondott 'ha már ez 1motoros fórum hát a következő hasonlattal élek .'szalonból kigurított motort úgy kéne bejáratni h a szalon előtt 1-20pecig üveghangon a pótméter(hú de tudok:-)vissza engedése nélkül bejáratni? tel számomat tudod motorozni csak szeretek de talán a kutyakiképzéshez értek is!
Én most a nagy fogyást forgatom. De valahogy mindig a kurvárabezabálokmajdkidurranok lesz belőle
Megvetted a gépet?
Már megint hibáztál? Ismét van mire emlékezni?
Lekellene forgatni a Nagy zabálás 5 címü filmet
Mert most szabin vagyok
mehetünk a westend-be jó kis finom pláza cica micákat nézegetni közben ahogy csámcsogjuk a hagymás, szalonás pizzát
Nekem is csak tanácsoltak de nagyokat pislogtam hogy szoktak ilyet csinálni ..... Még várunk vele hátha meg emberesedik. Hanem akkor megy valami tanfolyamra.
Jövő héten pizza?
Marcipán! Nem húz az opel?
,,Bízz a kutyádban és hidd el nem fog csalódást okozni!,, by Szőllő
a bernáthos tga val vereted?