Nekem volt 2db régi busá hosszas töprengés után lett egy K9-es Busám.
Az új a régihez képest ég és föld.
Ennek 7200/155Nm nyomatéka van,ami nem 1 hanem 2 gőzmozdony erejét teszi ki.
A másik kiszemeltem a Zx12-volt de miután nem vagyok gyerek méret,így a busa maradt.
Jól mehet a Zx,főleg hogy könnyebb de szerintem KawaBBusa barátom tudna erre igazából választ adni.
Egy biztos,mind a 2 motor K.va jó és azt az adrenalin növekedést amit gyorsításkor érzel semmi máson nem érezhetsz.
A Busán 5000-től nyúlik a kezed és fülig ér a szád.Gondolom a Zx-n is hasonlóan.
De örülnék neki,ha tavasszal gurulhatnánk közösen...
ja és még annyit füznék az esethez hogy akkor még erösen tanulgattam a 12est, azóta eltelt 2 év és oszkárunk felszivodott, és nem motoroztunk együtt többé
igen nekem is rémlik valami az esetröl, el is átkoztam akkor a vasat, dehát szegényke egy szarrámosott papirlégszürővel mit is tudott volna tenni, semmit, persze visszavágóra nem került sor amikor megkapta a k&n szürőket, az uj láncszettet, kerékcsapágyakat gumikat a visszavágó nagyon elfelejtödött, mondjuk nem csodálom
Azért rakjuk hozzá, h pilótafüggő is a dolog. Pl én már vertem meg ZX12-est, pont ilyet mint a tiéd, de pl a haver K4 Busájával csináljuk ugyanezt a versenygést, mint ti. Aztán ott van ugyanez a helyzet, h vagy Ő megy el, vagy én, főleg ha Ő nem figyel, vagy én fordulaton vagyok.
240kg menetkészen a 12-es tehát kb. mint a busa olyasmi súlyos,nyomatéka 135Nm tehát olyat tól mint egy gőzmozdony,5-be jobban szereti a 300-át mint 6-ba de ott is tudja simán.Nekem volt sólyomhoz is szerencsém szerintem csak azért jobb a 12-es mert máshogy és máshol adja le a nyomatékot,és sokkal kényelmesebb is.A bratyesznak most is busa-ja van ami a képen is látszik ráadásul a régi szabályozatlan busa folyamatosan gyűrjük egymást és még kilóba is ott van mint én tehát nem lehet még arra se fogni ha kikap
sajnos nem tudtam megszeretni a zx14et így vettem egy busát..
a zx14 meg eladó sorba kerül..mindent levettem róla amit ebay-en árulni fogok..
így valszínű a verseny elmarad
Ell
Aminél nem hat az erő az gyerekjáték...
Amiben van erő(persze te ezt nem érezheted) annál beszarsz az élménynél és percről percre vágysz rá,hogy újra és újra átéld.
Ez néha jobb mint a sex,de te ezt sem tudhatod....
Igazi vadállat,ez egyébként könnyebb mint a Busa ?
Azért kíváncsi lennék hogy egy ilyen könnyebb erős motor nem gyorsul e jobban mint a hájas de erős Busa?
Mert bizony az FJR ugy gyorsul mint egy thundercat ami bizony csak 100le vagy arégi 1200Banditom,pont ugyanúgy megy
Persze az érzés egész más de mégis mert az enyém nyomatékos athundercot-ot meg forgatni kell mint állat de akit ez nem zavar az ugyanúgy tud vele menni
Hogy van ez,vagy a legutobb mentem egy 2007 gixer1000 aminél szinte semmilyen erő nem hat rád csak felszalad a km-ora mutató hip-hop200 egy ovis is tudná vezetni
Elmarad a jövő hétvégi gyorsulás,ugy-hogy az idén már nem lesz zx 10 vs zx 14...
Viszont a street 1000-ben én nyertem,a rigarobi meg 3.lett a street 1000+ban...
Az első gyereknél még én is küzdöttem mint gepárd,aztán megszületett a második és szertefoszlott minden remény az ellenállás megtört,és az igenis szerelmem-en kívül más válasz nincs is számomra.
Ez ilyen boldog házasélet feeling
nem így van
ez betegség..busamánia
de itt szerintem meg bestiamánia lenne, ha hagynánk őket szóhoz jutni
egyébként próbálj ki egy busát és utána az eddigi életed újra indul
nem mindenki ugrik be a szőnyeg alá amikor hazaér
én még 10 percig küzdök és feladom(de utolsó mozdulatommal berántom a takaróm alá a laptopot és onnan írok )
minden héten megvizsgáltatom vele a golyóimat(szemgolyókról van persze szó)
nyomáspróba, farkasszem, könnybelábadási próba...ilyenek
nos, kell a száma?
Az új a régihez képest ég és föld.
Ennek 7200/155Nm nyomatéka van,ami nem 1 hanem 2 gőzmozdony erejét teszi ki.
A másik kiszemeltem a Zx12-volt de miután nem vagyok gyerek méret,így a busa maradt.
Jól mehet a Zx,főleg hogy könnyebb de szerintem KawaBBusa barátom tudna erre igazából választ adni.
Egy biztos,mind a 2 motor K.va jó és azt az adrenalin növekedést amit gyorsításkor érzel semmi máson nem érezhetsz.
A Busán 5000-től nyúlik a kezed és fülig ér a szád.Gondolom a Zx-n is hasonlóan.
De örülnék neki,ha tavasszal gurulhatnánk közösen...