Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy a két motor egyforma és közútra teljesen felesleges szétreszelni. De mivel mindenki szereti, ha egy combos gép van a segge alatt, ezért megélnek belőlünk a tuningkütyüs cégek
Itt már ízlések és pofonok döntenek, na meg a pénztárca
Mi a pálya ember? Pizza van, lesz, volt?
Hiába lenne sok nyomatékod, ha nincs hozzá lóerő! Azzal csak jól gyorsulsz, de utána kell ám a paci. Ha megnézed a ZX14R sebességét negyed mérföldön, akkor láthatnád, hogy a nagy tömeghez kell még lóerő, mert kb 15 km/h-val fut rosszabb sebességet, mint a jelenlegi busák! Sebességben hátrányban van, de 268 kg-ról beszélünk!
Mielőtt beleszólsz valamibe, olvasd el amit írok. De az oviban ezt még nem tudjátok. Kötözködhetsz, csak nevetséges vagy.
Hát, Te tényleg nem tudod mire való a nyomaték, és mire a lóerő?

Az én motorom lehetne 2 lóerős is ha 200 Nm lenne a nyomatéka.

Olvasgass fizika könyvet! Te A K A D É M I K U S..............
Ez így van ahogy írtad !
220 kiló szárazon, folyadékok nélkül a busa, teletankolva az is közelíti a 255 kilót szerintem.
A másik dologról meg annyit, hogy lehet, hogy preparáltak egy 0 szériás gépet, ami aztán akárhány lóerős is lehet, azért érdemes lesz megvárni a szériapéldányokat is. Sok motornál előfordult már, hogy a tesztpéldányok többet tudtak produkálni, mint azok, amiket a boltban meg lehetett venni.
Ettől függetlenül meg az a véleményem, hogy nem ezen fog múlni a sikere ennek a motornak, hanem hogy mennyibe fog kerülni, meg milyen az alkatrészellátás.
meglátjuk mi lesz és persze kipróbáljuk az új zzr1400et..
és Zolee75 beszereli a pct aztán kivárunk neki is hasonlóan reagál-e a sárkánya mint az enyém és több másik kawa is
Én meg úgy gondolom, hogy a Kawasaki nem fog kihozni ekkora csinnadrattával egy új Nagyzizit ha az nem erősebb mint a Busa. Elég nagy lebőgés lenne. Egyébként semmi bajom a Busával és a ZZR feleannyira sem tetszik mint a ZX-12R. Az új ZX-10R is marha erős lett a ZZR-nél meg semmilyen korlát nem volt csak a kérdés, hogy hány lóerősre csináljuk és hány köbcentiből?
nem merész vagyok hanem (sajnos) busapárti próbáltam megszeretni a zzrt de nem sikerült. azért meglátjuk mit kérnek majd az új ziziért és próbakör után eldöntöm hogyan tovább. bár a zzr feneke még most sem tetszik
egyébként gondolom az új zzr nincs keréken 180, hacsak nem alkottak nagyot a kawánál. de még akkor is olyan közel vannak egymáshoz hogy utcaszinten az 2 tojás...
másrészt ha a kawa nem bírja pc5öt mint ahogy az első széria sem ,akkor a suzuki újra előnyben lesz. bár most hallottam bent a bigbangben hogy a zx10re már lehet kapni írható elektronikát, csekély 400 e ftért...
srácok,

én azt gondolom ez a két motor abszolút egyforma, itt már csak a pilótán múlik mi a vége a versenynek. őszintén, megcsinálom a motoromat 200-210 lóerőre keréken és talán annak a felét tudom kihasználni, esetleg pályán egyenesben , illetve kigyorsításnál.

Zolee75 márkatárssal beszélgettünk róla hogy tavasszal gurulunk egyet feléjük-felém(eger és környékén)és egy-két egyenesben kicsit megyűrjük a betont.. majd kiderül mi lesz, de szerintem ha sikerülne tökéletesen együtt indulnunk akkor is nagyon egyforma lenne a vég..
Meg azért majd priviben beszélhetnénk erről a hajszárítos dologról érdekelne mi is történik
Azért kissé merésznek találom, hogy egy teljesen új blokkot véleményezel. 100ccm van az új és a régi ZZR között. Ha csak simán 7%-al erősebb lett az kiadja a 180Le keréken és akkor még nem beszéltünk a sűrítés növeléséről stb. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy MINIMUM olyan erős mint a Busa de inkább erősebb.
Jól van na nem kell mindjárt fortyogni,megyek fürdeni mert puhítanom kell a mamát hogy megmássza a KTM-et
estét csillagrombolok
Dehogynem jössz szépen majd meglátod,veszek neked egy kalapot az is van minden suzukis-nak
Ok értem én hogy haladunk előre meg a szerpentint elkerüljük de még megállni mindig nem sikerült abban pedig a kawa jobb nem?
Vagy csak a gyávák fékeznek?
Felőlem mindenki azt vesz, amit akar
Alkudjon neked a radai rosssseb!
Maximalisták vagyunk,te irigy kutya..
Most nézd meg most vették meg a Swift-eket és máris tuningolják hát kérdem én mint laikus szükség lenne erre ha a Busa olyan jó motor lenne?
Dehogy a szívük mélyén ők is tudják bukta ez de már nincs mit tenni....
Rögzítsünk akkor a tényeket.

A suzuki.hu oldalán az önsúlynál 220 kg szerepel a busánál.
http://www.suzuki.hu/pages/dis...
Én a ZX14R-ről beszélek és nem a 2008-as ZZR 1400-ról. Ez különbség! És a ZX14R 268 kg.

A suzuki linknél a lóerőnél 197 LE szerepel, míg a ZX14R 201 Le. Ez szerintem 4 LE különbség. Itt megint nem a 2008-as ZZR 1400-ról beszéltem. Az új ZX14R így erősebb lett, mint a busa.

Mást nem írok, mert nem egyről beszélünk. Nem rossz motor a busa, sőt simán vennék olyat, ha nem lennék nagy kawasakis, de ha a ZX14R szériában hozza azokat az időket amiket a Gadson gyerek nyomott vele, akkor az nagyon jó! Aki az idők mögé tud látni és érti a dragsportot az láthatja, hogy 9,7 egy ekkora bálnától szériában nagyon-nagyon jó. És itt felejtsük el, hogy a busás elrontotta a rajtot vagy sem. Ahhoz baromira nincs ennek semmi köze, hogy mit megy a ZX14R. Az megint más kérdés, hogy versenyek során egyszer ez győz, máskor meg az. De az már pilótafüggő, gumifüggő stb...
Megnézem majd, hogy egy Muzzys ZX14R mit fog alkotni.
Jó hát mind a kettőre feláll,csak a tuono-s srác mondta hogy finoman nem lehet használni mert nagyon nyers és rángat.
És lássuk be most egy olyan van aminél finomabbat nehéz találni,most erről átülök egy rezgő rázó roncsra akárhogy áll a faszom hamar lekókad
A950 volt a legjobb v2 amivel valaha mentem (persze tuncival még nem)de a 950 van potenciál bőven láttam a tub-on hogy lehet vele menni attól azért még messze vagyok és nekem az kell hogy amoci többet tudjon ez kell...........
Azt válaszd amire felálll!
Mikor meglátod,kívánd mint anyát!
Más ne érdekeljen.
A motoroknál nincs HA,tőled tanultam.
ezzel oldod meg?
Persze még nem adtam fel a tuono kérdést de a 950-et ismerem az egy fasza gép mentem is vele sokat csak eddig olyan drága volt hogy szóba sem jöhetett de most lehet.
Persze sok a ha,ha eledom annyiért és ha az összejönne annyiért akkor esetleg,a mamát meg megoldom