Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én eldöntöttem télen azért fogok dolgozni ezerrel márciusig, hogy az akkor már 500 forint körüli bentin ne legyen gond, mert a következő nyáron bepotolom az idén kiesett km-ereket is
Sose néztem gépkönyvet, de kérdezd meg kawazsoltit

Jövőre meg franc se tudja mi lesz. Idén se volt húú de sok mozgás. Válság van, volt, lesz
ÜDV: Hajabuja
Udv: ZX
Nahát ennyire pang ez a topic, akkor nesztek pár kép a megujulásrol, következő a bestia, és ugyanigy csak uj gyári alkatrészekkel.
sziasztok 12-eses barátaim, kérdésem lenne elfelejtettem behozni a szervizkönyvet a géphez az érdekelne mekkora nyomatékkal kell lehuzni a hengerfejet a gépsason, ha valaki tud pontos értéket kérem jelezze
lassan rakodik össze a gép remélem tavasszal együtt hasithatunk
igen ismét itthon
szeva Barátom! Ismét magyar földön, vagy ennyire rá érsz?
ez kimaradt.
mármint a motoromat...
ó, dehogyis....
farkasbőrbe bújtatott tigris.
(ha valaki megmondja, hogy melyik autóra mondták ezt és hol, akkor annak odaadom egy körre...)
Sztem +1 nyúlszőrbe bújtatott farkas!
Látom sikerült..
Még a kawások is megértették
nos én megnézném a feket663 bombázóját,de lehet hogy szerényebb mint büszkébb rá
Szerintem feket663 busája főzésén meglepődnénk. Nem sima lábasban főzi a körömpörit, hanem minőségi Zepter edényben a kocsonyát, és utána hidegre rakja. Az ellenfeleit
jó reggelt neked is feket663
szia,
nos ez olyan mint amikor 2 lány között kell döntened. Az egyik házias,kedves,csinoska stb. A másik egy bombázó aki után mindenkinek csurog a nyála, szexben is vadorzó, 3 percenként megakarod mászni, egyszóval ütős, de a konyhába nem találja fel magát. Nos én a miután kipróbáltam mindkettőt, a bombázót választom, legfeljebb megtanítom főzni
a feket663 motorja egy bombázó, de nem egy 18 éves hanem egy jó 30as
Nem bolondultam meg, hogy most, mikor már ilyen szépen összeállt, elkótyavetyéljem...
Hellóka :Hát amit itt vissza olvasgattam nem naon jött be neked a nagy zizi vedd +feket663 busáját az biztos tud agyhalált okozni amúgy biztos jó hangja lett a zizidnek miután rápakoltad a rendszert .miért nem faragtatod +valakivel a blokkját+a hengerfejet? most van időd rá.
persze mert "c" üzemmódban mennek
nehogy egyszer felkapcsoljuk a durva üzemmódot ...
Szia! Tudok segiteni! Adatlap!
Szevasztok srácok!
Valaki tudna nekem olyasmiben segíteni hogy az első féknyergen ami van lemez olyat honnan tudnék szerezni?Mert elkezdett zörögni jobb elől a betét és hiába hajligatom 2 fékezés után megint elidomul!
Hát a végére csak oda érnek ők is Hellóóó Guróóóóóóóóóóóó
ha kell oda is költözöm SBK-tól GP-ig
Húúú merész tervek! De velem lehet alkudozni! Csak a busák nem fogjál tudni tartani a tempót