Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm vagy inkább egész hetes legyen
Akko' jó
Gyújtsd a lóvét, me' jövőre Brno újra. És akkor már egész napos legyen
köszi Bird:Vettem hát,1az1be adták,majd hüjje leszek nem venni. +vettem Gyermelyi tésztát-is
BIG BIG LIKE!
Üdv itthon! Vettél márkát?
Ej kis tesó ,hát nem tudod ,hogy munkával nem lehet (komoly)pénzt keresni?
szevasz nagytesó
tudod, van aki dolgozik és úgy keresi a betevőre valót ( meg a motorfelújításra )
amúgy minden OK
Aki Attila
Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza Hajrá Géza
Na mi van punnyadt pöcsök mindenki motorozik,csak én recskázom itthon (végre 5hét után itthon )az eddig gyártott 1iklegjobb motor akkor is a kawasaki ZX-12R és pont
Még egy dolog, amire sokan nem gondolnak. Ugye egy meglévő motorba, ha 4 mm-el hosszabb lökethosszt biztosító főtengelyt tesznek, sokkal nagyobb lesz a hengerfal és a főtengelyen lévő csapágyak terhelése, kérdéses ezután az élettartam is....
Hát a piros!
Ameik jobban tetszik...
Na jó, de melyik?
Kawasaki a nyerő...
A patológusom is ezen a véleményen van.
Rajtad az sem segít. Kár veled foglalkozni.
Hát ennyire figyelmetlen vagy! Nem OVI, hanem BÖLCSI
Teee lassulós gyorsulós.........
Nem mondom meg mert irigy leszel és te is megcsinálod majd...
Nem topognak, de idén már nem nagyon fogok motorozni. A héten is kerültem egyet, de már nem volt az igazi. Hideg volt, nem tapadt úgy a gumi sem és ilyenkor már nem nagy élvezet motorozni.
garázsban nem topognak a lovak hogy mennének?
Milyen kép? Látták már 1 millióan?
piiza jah de van egy jo képem
Vágom én a 220 kg-ot, de gyorsulni nem 255 kg-os motorral szoktak az emberek azt Te is tudod Sőt a videón a műszerfalat elnézve csekély üzemanyag volt bennük

A szériákra én is kíváncsi vagyok, de ahogy írod is az ára már döntő tényező lesz nálam is. Amcsiban sacc 3 milla, nálunk szerintem inkább 4,5 fölött lesz szerintem, de még egy-két adóemelés, illetékmódosítás és az 5 milla is elképzelhető lesz, akkor meg pffff...
Én egy ilyen motort szerintem max egy kipufogóval látnám el a hang miatt és a világból kimotoroznék vele. Ha elkezdi az ember fúrni faragni, akkor egy idő után az isten pénze se lesz elég, mert mindig előjön a még ezt, még azt megveszem effektus