Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idézet:Ha megnézed rendesen a videót látod,hogy a Busa pilótája bénázott a rajtnál.
A motorsportban nincs HA
Blablabla
Mézga
Szia!
Ha megnézed rendesen a videót látod,hogy a Busa pilótája bénázott a rajtnál.
A másik,hogy ha megnézed a Busa fordulatszám méröjét akkos röhögnöd kéne,mert kb 400as motornak megy ilyen lassan fel!
Igazából egy Kawa reklámba mi is győzne.
te tudod..
én a mai eszemmel nem raknám be
merthogy nem lesz tőle kezelhetőbb a motor sem erősebb(szerintem)
A Zizim 2006-os gyártású és van benne 14000 mérföld. Eddig semmi probléma vele. Kezdhetek félni? A PCV beiktatását követően lehet, hogy negatív irányba fog változni a helyzet? Meglátjuk!
Új ZX14R Nagyon durva következő tuti ez lesz
így igaz Ell, gyenge volt a gépsárkány
s erősítés közben jöttünk rá hogy kawa elektronika nem szereti ha átverik és bosszúból szivatja a tulajdonosát..nálam is ez történt
hello Zolee75

jelenleg 2db zx14 áll a kawa szervizben az országban (de lehet hogy 3 db)és vakaróznak rajta hogy mi a bajuk..de talán van reménysugár, úgy tűnik egy bizonyos kilométer után(vagy 3-4 év) üzemanyag-ellátási problémák keletkeznek, amit reméljük meg fognak tudni oldani a kawa-sakik
Szerintem a zöld ami a képeid között van vagányabbnak tűnik azzal a fejidommal mint ez de a festés ezen fasza
Kösz ebay-en már enyémhez is találtam

Kapuzárási? Ki akar motort cserélni?Hm?
Na a kompromisszumokról ne is beszéljünk!
A Danger bikesnél kapható ilyen motografix numberboard (ez a neve a terméknek)
Tényleg nem az erő volt a baj
De azt mondtad hogy a kapuzárási pánikotokról ne beszéljünk itt a fórumon
El

Te ne szólj bele a nagyok dolgába.
Fjr-n nem értheted.
Akármilyen hihetetlen gyengének találta
Sziasztok érdeklődnék hogy kié az a fekete 12es aminek az elején fehér dekoros matrica van? kb így néz ki http://bikepics.com/pictures/1... na az érdekelne hogy hol lehet olyat csináltatni.
Valami nagyobb képet tolj már hejj!
Én azt nem értem, hogy KawaBBusa mindvégig méltatta a ZZR1400 erényeit, aztán jött egy hirtelen fordulat és már az eladáson gondolkodik. Remélem legalább rám való tekintettel kifejti majd bővebben a csalódás okát, mert nekem egy amcsi ZX-14R van. Már egy éve hajtom a paripát, de én nem látok benne semmi kivetnivalót sem a megbízhatóság, sem a használhatóság, sem a motor teljesítménye tekintetében. Akkor mi a kakukktojás?
Nem jó a válasz azt kell írni hogy lenyomja mint a szart aztán hadd főljenek a levükben nyárig akkor meg nem érsz rá soha
Az uj busát nem hinném hogy lenyomná a gépesas soloban, de az ezredes gixer biztosan nem probléma.
Remélem sírás lesz a vége és lenyomod azt a két nagy tehén suzukit,aztán tuningolhatják meg,majd jön a duma hogy neked más a gumid,meg nem sikerült kakálnom és azért nem jött össze
Igen mind2 nagyon durva ütös hyperbike, a zx is 5töl indul meg de akkor nagyon akármelyik fokozatba van föleg -1el rettenet. , Már alig várom a tavaszt az én gépem is megujulva érkeik. kb igy