Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Szőllő úr !

Hoztam 1 hete egy 1éves Rotit amit elakartak altatni. Őrző célra. Gond csak az hogy haverkodik mindenkivel. Mondták hogy meg kéne veretni. Szerinted ? Jó lenne ha mérges lenne mert elég sok kokker van arra :S
Rendben... de csak akkor ha Te is ott leszel és végignézed!

Különben pedig előbb beköszönök a kórházba, h lássák, h nézek ki alapesetben..... hátha visszanézek később! Utána irány a kocsma.... aztán meg lesz, ami lesz
Ismerhetnél már ennyire.....
NA NEM ÁM!
Ha lehetőség van rá az első 1kereket Baján próbáld+ mert ott 1útról nyílik a kocsma a kórház és a temető!
Ez így van... De mivel nem lett komoly baj, I.-nek hála, ezért inkább mosolyogjunk!

A sérült hölgynek, pedg bocsi, nem akartalak megbntani!

Mesterem... na majd engem figyelj majd ..... h az első egykerekezésem végeredménye mi lesz ..... pff
Ne cseszegess mindenki én is más is követhet el hibákat,téma lezárva!
Próbáltad már?
Mondtam már h a Bestia aksija nem fér bele abba a ..........!
Ugyamááá, a legjobb családban is előrfordulnak háztartási balesetek.... pl. leesel a Ninja hátsó üléséről
Vittél volna inkább engem....
................az aksit ne felejtsd el holnap..........mert.......
Húúúúú ne is mond
Ne akarj kinyírni! Különben meg egykeréken sem hagytál el.... tehát olyan vagyok, mint a tépőzár!
Látod....engem nem tudsz lerázni! Tavasszal meg majd pláne....
Szia Marcipán! Hiányoztál Brno-ból....
Aszta-picsa hátte itt? Tudtam én hogy mélyebbre kellett volna ásnom azt a gödröt! SzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAA
Sziasztok...újra itt! Szijjja Szőjjjő!
Tudomisén...
Ajánlhatnál érte valamit, nekem 9R-em van, ahoz vettem, de én buktam. Ilyen a netes vásárlás . Egy cimborám átalakítást ígért, aztán mikor megvizsgálta, kiderült kár megbontani...
Mondj valami elfogathatót!
Hali.
Mi pénzt kérnél érte?
Biztos, hogy ütős lesz
Az enyém mindig is jobban ment a gyári dobbal mint a nyitott IXIL Extreme dobbal, de a hu bazz gyorsulás mind2 esetben ott volt. , És ha minden igaz ma összerakjuk a paripát már nagyon szeretném hallani a hangját, nekem az elég aztán tovább szép lassan. de a végeredmény mindenképp ütős lessz.
Visszaraktam a gyári kipufogót, amíg leműszakiztatom a gépet......simábban jár és egyenletesebb, de gyengébb lett. Elveszett az a "huu b@zze" gyorsulás. A hangról nem is beszélve. Inkább megy az E gravír a Yoshi-ba és többet nem kerül fel a gyári dob.
Srácok! Érdekel valakit egy gyári 12R Titán dob?
Hmmmmmmm... igazad van!