Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem bátor,b....m!
Mint ahogy látod mesevilágban él,és azt hiszi neki is lesz egy olyan Tuono robotja és egy motorszerelő csaja mint a Transformersben van...
Egyre jobban félek

Én tudom,marad az asszony álma!
De az nem te vagy,hanem az Fjr.......
bátor vagy
tuonot venni
Szóval holnap lehet próba oszt meglátjuk.
Az a sok idétlen varring matrica húzza vissza a busát azért olyan gyík,hogy még a mikrobi is lehagyja
Minden olyan társtól bocsánatot kérek aki elolvasta a szövegemet, és esetleg most kacsolódik be ebbe az írogatásba.
Őket nem minősítettem.......
Kedves ELL barátom!
Ha felnőőőőőőőőőőőőősz hozzájuk, szertettel várnak a burkolt világukban.
Az bicajodról nem értheted a sok marhaságot amit a magukat "Motorosoknak" nevező emberek nem megfelelő stílusban és hangnemben ide írnak.
Rajta vagyok az ügyön ha minden igaz és lesz időm meg tulaj ráér holnap kipróbálok egy tuonot bár a tulaja nem sok jóval biztatott azt mondta nem fogom szeretni mert nem egy finom motor.
1 Nem írtam,hogy bénázott
2 Nem írtam,hogy behúzott fékes Busa
3 Álltalában részetekről kibicnek semmi sem drága.

Nem is értem miért vagytok ilyenek! Ti nem tudtok motorosok lenni?
Csak kretén megjegyzéseket lehet írni egy fórumra?

Mint a téma szakértőinek,nektek van igazatok.
Volt és van mind 2-ből,mentetik is hosszan velük.

Annak a társnak üzenem aki nem nevezi meg,és különböző titulussal illeti a másikat,hogy hiába okos az inteligenciáját sajnos nem sikerült örökölnie és magáévá tennie a tudást.

Lehet az észt osztani,de annak tegye aki neki ír,és hozzá szólt.
Biztos menő csávó mert több néven reggelt és ír.

KawaBBusa,köszi a leírást de kár ide írnod mert aki nem akarja elhinni az nem is fogja.
persze Ell..
s te mikor veszel végre egy normális motort
anyát bízd rám
Szerintem a külömbség abban keresendő hogy a Busának különböző nagy mamlasz állatok(tehén,bálna)az ősanyai, a Kawának meg mikrobi,ezért győzött ebben a videóban a Kawa.
Mert mikrobi mégiscsak mozgékonyabb ment egy tehén aki naphosszat legelészik az Alpesekben aztán ledögölve kérődzik
azért két tényt rögzítenék:
1. 7 kg súlykülönbség van a k8 busa és a 2008 zzr 1400 között. előttem a 2 gépkönyv és a forgalmik(nem tudom kinek 220 kg a busája, de az esetleg a száraz tömege lehet, az enyém 254 kg menetkészen, a zzr1400 pedig 261 kg menetkészen)
2. a zzr1400 gyári állapotban padon mérve keréken 167 lóerő a k8 busán gyári állapotban padon mérve 179 lóerő..

tegyük fel az új zx14 pár lóerővel több főtengelyen mint a busa, de az akkor sincsen 14 lóerő keréken, vagyis az új zizi keréken még így is kevesebb mint az új busa.
szerintem legjobb esetben is egyformák
Több futamban is bénázott? Ez akkor egy behúzott fékes lassított busa volt és szellemi fogyatékos sofőr?
nagyon szép ez a 12es,néztem már,de nem tudok ráfizetni,viszont a 2 sem ér 1,6ot
aki ellen mentem 9,5öt ment (busa) és nem volt gyári (pc,lengőkar,slick)
innen következtettem.azon a napon super street1000+ -ban sem volt 9s alatt
pár hét és kész a gép elgondolkoztató ajánlat, feltéve hogy átvihető a hitelem a 2 másik gépre
Milyenek és mennyi lenne engem lehet érdekelhet ha gondolod csörögjünk össze az adatlapomon ott a 12-es meg tudod pillantani!
Áááá 9,4-et még simán hozzák lehúzató nélkül, utcai futóművel. Amit írsz az már 9 alatt kell.

Ui: Szép a zöld 6-osod! Tecc!
hát igen 10 alatt már előkerül a lehúzató meg a hosszított lengőkar..
akár reklámfilm akár nem,az idő elég beszédes,és vonatkoztassunk el a busától.

(u.i:ha valaki cserélne zx12r-t 2db zx6r-re szóljon )
Ciki ha egy 268 kg-os motor lenyomja a 220 kg-os mocit 4 Le különbséggel
Aki ért a dragsporthoz és látja az alábbi széria eredményeket az nem beszél össze-vissza hülyeségeket:
9,78 sec - 234,96 km/h
9,88 sec - 233,35 km/h
9,91 sec - 231,74 km/h
9,75 sec - 236,57 km/h

Ezeket az időket a reszelt busák hozták itthon. A sebességen viszont van még mit javítani. De ez egy szériától ekkora tömeggel nagyon is jó eredmény! Még egy kis reszelés, súlyfaragás és a 9,4-9,5 körüli 2011-es busa idők is ki lesznek pipálva
Te csak tudod az Fjr-n..