Nekem Akrapovic racing titán rendszer van fent, karbon Akrapovic dobbal K&N légszűrő + PC ... fogyasztás 7-8 l 90%-ban 2 személlyel járok .... nekem elég jól gurul a Béka, naon meg vagyok vele elégedve csak most nagyon meg akarják venni a motort
Én igazából nem akarnám kiszedni a katalizátort meg maradna a gyári légszűrő ha már vettem most bele újat 19ezerért !
A kipszik közül nekem a yoshinak tetszik a legjobban a hangja!Havernak ugyan ez a kipszivel komplett rendszer van fent+ K&N légszűrő+ Power commander= 208Le főtengelyen mérve!
Megnézzük mit produkál alakítgatások nélkül aztán majd látom h kell e cserélnem vmit is!Annyi h még van egy Speed Box-om benne!
Viszont kúltúrált hangja van és +őrizte tán a nyomatékát alul is.Mentem Vityáéval(mögöttem ült )ezért tapasztalatból írom ezt.Pesze Muzzy rendszer 1kg körül +van,Bird is tud ebben segíteni.
Katalizátor ki lett tépve+BMC légszűrő és a szűkítőt sem raktam bele, amit adtak hozzá. Úgy gondolom, hogy nem kell állítani (legalábbis én nem érzem, hogy kellene), de egy jól belőtt Power Commander vagy Motty AFR-rel még ennél is jobb lehetne, de így nekem tökéletes (jobban kifizetődő tétel egy kormánystabi). Nyomatékból nem vesztett,sőt városban alapjáraton elszoktam vele gurulni, innen is szépen ugrik. Felcsavaroztam és megyek vele, ennyi
Jaja ő kerül majd rá!Nálad láttam a vidit és ott tetszett meg a hangja!
De valószínű h inkább befizetetk egy újra!Neked sportlégszűrővel van?Meg a katalizátort a leömlő végén benne hagytad?Valami állítást igényelt v csak fedobtad aztán kész?
Ezeket szerettem volna tőled kérdezni úgy h jó h írtál most mert nem találtam elérhetőségedet!
Felhívtam, Ők csakl acélt öntenek és annyit mondott, hogy a gugliban vannak szép számmal aluöntödék, de valami olyasmit magyarázott, hogy nem feltétlen öntés hanem valami más eljárással is készülhet, mindenesetre olyan öntödét kell keresni ahol homokformába öntenek mert különben a szerszámgyártás többszázezer lehet 1 darabra...
azt nagyon megköszönném!nagyon gondolkozok most új yoshimura rs3 bolt-on ban de ha nem muszály nem adnék ki érte 65ezret!Jó lenne ha ezt pici pénzért rendbe lehetne hozni!
aránylag pici pénzért megtudnám szerezni!mennyi lehet egy rozsdamentes palást rá?gondoltam faszásan meglehet oldani h a belehegesztenek kicsiszoltatok és felpolírozzuk!
Szerintem,ha bemész egy öntödébe,az eredeti villahid alapján öntenek neked egy ugyanolyat,csak a lyukakat kell neked kialakitanod...
Nekem a régi ZX 10-esre igy csináltak lábtartó konzolt...
Legalábbis felénk igy kivitelezhető volt,és nem tiszta alu volt,hanem valamien ötvözet,de elég erős volt a konzolnak,gondolom a villahidhoz is jó lenne...
A kipszik közül nekem a yoshinak tetszik a legjobban a hangja!Havernak ugyan ez a kipszivel komplett rendszer van fent+ K&N légszűrő+ Power commander= 208Le főtengelyen mérve!
Megnézzük mit produkál alakítgatások nélkül aztán majd látom h kell e cserélnem vmit is!Annyi h még van egy Speed Box-om benne!
De valószínű h inkább befizetetk egy újra!Neked sportlégszűrővel van?Meg a katalizátort a leömlő végén benne hagytad?Valami állítást igényelt v csak fedobtad aztán kész?
Ezeket szerettem volna tőled kérdezni úgy h jó h írtál most mert nem találtam elérhetőségedet!
Ő fog felkerülni a 12-re?
Nekem a régi ZX 10-esre igy csináltak lábtartó konzolt...
Legalábbis felénk igy kivitelezhető volt,és nem tiszta alu volt,hanem valamien ötvözet,de elég erős volt a konzolnak,gondolom a villahidhoz is jó lenne...