Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne örülj,még nem biztos .
Király vagy oszi, köszönöm szépen a szállitást, na a hétévgi program megvan össze kell rakni BÉLÁT, friss müszaki, szétvágom vele tatabánya utjait :)
na elhozod a Tevét
Akkor hívjál fel, mert most lenne lehetőséged...
gyere oszt legalább megtankolsz occon
sürgósen kellene, de még nem tudtam leszervezni az utat
nem hoztátok még el az Action gpz-jét?
hát én a srad előtti gixereket szerettem a már vizeseket...........volt is belőle 1 pár darab én amiket adtam nekik,.........és birták
nekem egy 92-es zxr 750-em volt tizenéve elég fiatal volt akkoriban, és porszivócsö ide vagy oda Srad-okat gyaláztam vele és sosem zabált 10 en felül pedig nyélen mászkáltam, ugyanez már nemigaz a 12esre volt olyan hogy 17-et megivott 110 kilométeren
Erika Béláját pedig tavassza összeraktuk igaz hogy összefosta magát de ird és mond a benzinen kivül 1 szett "használtgumi ment rá"
Lehete a 12est pedig kivonatom, borzalmas a fentartása nem is merem mondani hogy a fix hitelen kivül mennyi pénz ment rá a kicsit több mint 1 év alatt
jó lesz az Teve én is csipem az ősrégi vasakat
gyerekek, ebböl a gépből tavaszra egy felujitott motor lessz és hiába huszonéves ott leszek melletetek vele, mivel hála istennek ezeket szarért hugyért szét lehet tunungolni az egyébként alabból se gyenge blokkját, utána megüldözök vele mindenkit
oszi, FÖLDID volt az elözö tulaj, meg kéne keresni őt forgalmi ügyben. ne keljen vázat cserélnem linkre
Vegyed,vigyed ! Legistenebb Kawa mindközül! Nekem is volt,nagyon szerettem,pedig tényleg bajos volt már akkor is. Ette az oilt,füstölt,3 hengerezett,zörgött-csörgött-ropogott-kopogott,az életemet ráköltöttem,de amikor ment: IGAZI KAWASAKI,NEM FRÖCCSÖNTÖTT MŰANYAG ! Én is tervezek egyet vásárolni és fullra felújítani,csak ilyen hobbikra mostanában nem futja . Ja és a szelepek ára '99-ben 8000 Ft/db volt,úgyhogy CBR 1000 F-ből lett kiesztergálva,jó lett!
Hát ha elkallódott, akkor az biztos úgy is van
Nézelődj. Van jó áron teló, fejidom, oldalidom, sárvédő...

http://shop.ebay.co.uk/i.html?...
vicc topik
Apropó :ŐŐŐŐ-Meddig bírja a Puputeve víz nélkül?Hát élete végéig
Hozd el! Ezek a porszívós Kawák voltak az én etalonjaim régen. Nagyon mennék 1el. H1 és H2-esek jönnek be a legjobban...
Hépesze puputeve
nem birja a Teve suját
nem minden papir ami fénylik
Ha +nézeti a polisz számítógépében tutti társ tettes lesz Pupuból.Se baj majd oda is viszek kávét neki.