Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fú dászíííp! Mijeez?
Láttam robogó kíséreten voltál Tatán Cimbi.
Én voltam a körforinál...
http://p1.bikepics.com/pics/20...

tessék teve majd nézzed meg, én ennél jobbat nem tudok :S
Hali!
Minden rendben vele, Ő így szokott megállni.
Szia Action Cimbi. Remélem minden oké veled.
fődim bameg vigyázz már magadra vasat lehet venni másikat jó streetfigtert örülök hogy ennyivel meg usztad és helyrejössz............addig meg az asszony el ápolgat
igen volt egy nagy néger azt küldték a meghúzásra ,
majd jól +húzgálják Lazacst.
vágom ( talán )
kiengedtek mert elmondtam nekik,h ki az a Lazacsavar ,minden vád alól felmentettek ,érted meg mennek a fekete ótóval
anyagi és jelentős
Már azért is lecsuknak,ha össze töröd a motorodat? mi lesz még itt?
kár volt
mármint balos deklit
keresek bontott első kereket, hűtőt,balod deklit meg lehet teleszkóp is érdekel
Na jáó estét urak
megjöttem tegnap kiengedtek
Velünk?á semmi újdonság,állóvíz vok.Na és ti esküvő mikó lesz,mennék.Jó kis sátrasra 12es húzza a talpalávalót.
apa..apa helyzet?
Gyerek jól van,most törte el a kezét a hétvégén,szerviz nyáron jó volt,most kb 2 hete beállt....most állunk át téli üzemmódra,úgyhogy ha valakinek szögelni kell valamit a gépén megéri elhozni,mert 50%-os óradíjjal megyünk februárig (2000 Ft/óra). Ez reklám volt !
csak látjuk még.
köszi
Szasz Bárdi,rég hallottam felőled!Gyerek hazudikmá?Apa apa apa Szervíz hogy megy?
Én meg nemrégen hallottam egy sztorit! Két ismeretlen szóváltásba keveredett egy kocsmában,az egyik mondta,hogy nagyon szarul jársz velem báttya,mert X éve boxolok meg 3x éve mittudomén milyen küzdősportolok,erre a másik szájon verte,de úgy hogy az előző vitte az üvegajtót ,aztán csak annyit mondott és meg 15 éve majtert hordok !
Jól tudod eras drága, megvan az ne aggodjatok
Megvan az jani, csak végre családi életet él, és ha jól tudom most nem tud nettezni , mert ujra kell huzni a gépét Hamarosan viszont üdvözölhetjük.
én valami normális árra gondoltam, ennyiért minden sarkon lehet kapni.
legutóbb 3200ért vettem