mocizni mehetnénk, csak nincs féktárcsám, mert pillanatnyilag a mesternél van.
és csak következő fizukor tudom elhozni.
esetleg ha van addíg 1 első kereked a sufniba, vagy tárcsák.
dehhogyisnem, a hétvégétől megint jóbb időt mondanak, simán novemberig nyomhatjuk, de ahhogy téged ismerlek amig + fokok vannak addig motorozol, ugy mint tavaly
Hát nem volt egyszerü, egyik nap kisirták, hogy dobjuk haza öket, bazzzz, ilyen CIGÁNYsort, még nem láttam, volt egy olyan érzésem , hogy nem jövünk ki élve, vagy 100an kint álltak az utcán pulyák rohangáltak elöttünk, nem mertem nagyon menni, mert ha kilökik elém utána lincselés lett volna, még a sokat probált Traktoros bátyád is meg volt illetődve rendesen
hamar elreped az a szar mert gyenge,kurva nagy a lámpa és nehéz.
majd egy kis carbon erősítés segít rajta ,már elterveztem,csak szezon van még egy hétig és addig nem kapom szét. .idén nem hiszem,h november végén is motorozunk ...
egyébként, dühitő, hogy egy ilyen szép motor, és menet közben hullik szét, és abban is biztos vagyok hogy annyit söt fele annyit sem gykerozok mint eksön, és mégis esik szét a motor eleje
Nem vagyok eltünve csak a mult hétre leezényeltek a KANNIBÁLOKHOZ a Bátyáddal, már alig vártuk hogy feljöjjünk, most pedig gyogyulgatás ezerrel, mert nem kicsit megfáztunk a 10 fok alatti éjszakákon a kocsiba
jó reggelt mindenkinek, eksön, amit emlitettél első lámpa tartó, nos a 2006-os modell sem birja, az enyém is berepedt, sajnos már látszik kivülröl is, ugyhogy nem sikerült a japoknak kijavitani ugy szar ahhogy van
Itt meg is tudom csinálni, csak nincs kiemelőm a nyereghez.
mondjuk pályán sem, de ennek viszonylag 1xű oka van.
mert NINCS!
yóóól hangzik!
helyileg?
fasza vóóna, ha tudnánk 1et mocizni még az idén.
Persze csak kőccsön me Action13 -mé, csak én őrzöm, me nálla elromlik.
már én is izzítom a téli vasat!
és csak következő fizukor tudom elhozni.
esetleg ha van addíg 1 első kereked a sufniba, vagy tárcsák.
úgy fog majd mint a zöld festék.
majd egy kis carbon erősítés segít rajta ,már elterveztem,csak szezon van még egy hétig és addig nem kapom szét. .idén nem hiszem,h november végén is motorozunk ...
ez ilyen,tanuld meg finoman letenni az orrát .
majd a műjanyag hegggesztő embör megtákolja a télen .