hát,h megéri-e az pénzfüggő ,ha van pénzem akkor meg,ha épp nincs akkor nem ,most vettem láncot meg szettet. hátul gyári elől minusz2 ,már idén nem akarok költeni rá... .majd egyszer fog érdekelni egy hátra +2es. .
szerintem azé akkora az a csavar gyárilag mert akkora kell .
a csavarbolt a Domus-sal majdnem szemben van a Róbert Károly körúton. de fel is hívhatsz ,és átmegyek Jimyhez okoskodni .
A hirdetett is ugyanilyen típus, kérdés, hogy miért került le a motorról. . . A termék elvileg jó, egyik Busás gyereknek rendeltem, azt mondta, hogy sokkal jobb lett a fék a dagadt madáron, mint gyárilag volt...
aszondod?
én direkt megnéztem, és szerintem elbirja.
merthogy információim szerint, a hasznos menethosszúság, az 1/2 D, bár nem vagyok szaki, a csavariparba.
azéé mondjál nekem csavarboltot.
de lehet, hogy inkább felhívlak holnap napközben.
bassszki!az imént ezt találta az apróba. (méénemtudtaelőőbbbfeeraknibasssszameg)
ja bazz , a 12est is szétcibálom,mert megszoktam a lovakat .érdekes lesz 60nal közlekedni ...de szerintem jót fog tenni .a tárcsákat viheted csak ne koptasd el nagyon őket . te a gyári csavarok tuti elbírják azt a 10mm pluszt , ,én inkább vennék bele 4et,tudok is jó csavarboltot a 13ba
a nyereg alá veszek teljesen paraszt alátétet, az is jó.
a csavar bőven van olyan hosszú, azt nem kell venni.
de inkább elhoznám a tárcsát, és itthon megcsinálom.
merthogy fék nélkül nem szívesen mennék ki.
mikor vagy otthon.
mondjuk holnap amúgy is lenne dolgom arrafelé.
hálás köszönet.
mintha kemények lennénk.
tudod?