BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MESTER , , .és ennek a figurának : ,is 40 a kódja .remélem nem maradsz józanul. Isten éltessen,és végre mondhatjuk ,h öregrokker .
Tudnátok Nekem segíteni,olyan ügyben,hogy Győr-höz közel hol tudok hibajelzést kiolvastatni? Mert a győri kawát azt hagyjuk....
Elég furcsa dolgot produkál Zsuzsika :S
nem is egy van itt hanem 2, 57 méterre tolták le a furót. szölö papa kérdés te itthon vagy itt, a kollégám holnap vonattal jön ide, jön ide a viztoronyhoz busz vagy valami, messze van a vasutállomás?
nem a meló izgalmas hanem a menetel idejövet meg valószinüleg a hazamenetle is a minimum fogyasztásom letesztelve most a maximumot nézem, és ezt megtehetem az m6-oson, egyébként utálom ezt a melót de senkit nem tunak rávenni hogy lejöjjön ide
Borzalmassan izgalmas munkahelyed lehet teve
Egész éjszaka egyedül recskázol dunaújváros egy kietlen részén, melós cuccokat őrizve
Legalább autóval mennél Motoron, hogy lopod el az értékesebb holmikat? Nem sokat tudsz felpakolni, még akkor sem, ha mindennap hazaviszel valami Hilti-s cuccot...
vedeli a vodkát,mert abból mindig sok kell,
elmúlt már 40,hát nem mászik fára,
és magasról szarik a hatóságra .
Telephely: Prop-tech kft.
2509, Esztergom-kertváros
Szalézi i u. 1.
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Szervíz telefon:33-509-115
Mobil:30-267-03-36
Iroda/Fax: 33-509-116
Látod, betegeskedik a Zsuzsika és nincs itt a közelben egy olyan emberke akinek van hibaolvasója kawához......
Tudnátok Nekem segíteni,olyan ügyben,hogy Győr-höz közel hol tudok hibajelzést kiolvastatni? Mert a győri kawát azt hagyjuk....
Elég furcsa dolgot produkál Zsuzsika :S
Köszönöm segítségeteket előre!
Mi van azzal az egésznapos motorozásos ünnepléssel?
Egész éjszaka egyedül recskázol dunaújváros egy kietlen részén, melós cuccokat őrizve
Legalább autóval mennél Motoron, hogy lopod el az értékesebb holmikat? Nem sokat tudsz felpakolni, még akkor sem, ha mindennap hazaviszel valami Hilti-s cuccot...
ne őszülj, hanem zöldülj meg!