nem bika az 180 ig megy szépen(óra szerint) 200 fölé csak hosszú egyenesben kúszik fel! youtube-on több videó is van hogy ezek a réi astrák enyit ( mutatnak ? ) mennek...
Vicces kommentek végre megy 240-et.........a Motorrad Deutschland, miután felrobbant az egyik tesztgép vettek tartóstesztre egy tizenkettest, bejáratták rendesen és lemérték. Főtengely 185 ló, végsebesség trafival mérve 304,5 km/h. Motorrevü 2000/6 szám. Kívülről fújom
Az utcán inkább a nyomaték számít, mivel nem 10000 fordulaton jársz nekem ezért van az alsó és a középtartomyányra kihegyezve a motorom, én nem szeretem forgatni, de a saját motoromat is körbemotorozom egy tesco-s gsx-r 600-al ne akarjon senki utcán versenyezni.... mert úgy is lenyomnak és annál égöbb, én kiprobáltam a 12-es mindenhól de ez a moci inkább keményebb huzos turára alkamas nem versenyzésre ... an ennyi megyek szarok egyet
1994es 1.4es sedan astra F-el mentem 210 et nem hitte el senki.
lefényképeztem.
akkor sem hitték el asszondják volt az 150
nekem van egy videóm ami a CRM 160asnak a VÉGSEBESSÉGÉT hivatott bemutatni ami 145km/h erre azt irták hogy fel van gyorsítva