Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há gondolom, hogy jól megy ő is kiszemelt?
kis on. vasárnap meg hetessel motoroztam tesztkört jó jó jó nagyon tetszik! futómű fékek minden korrekt! meg jól megy
2000/7 az még egy jó szám Abba volt egy nagy összehasonlító teszt a nagyágyúkról.
nem bika az 180 ig megy szépen(óra szerint) 200 fölé csak hosszú egyenesben kúszik fel! youtube-on több videó is van hogy ezek a réi astrák enyit ( mutatnak ? ) mennek...
igen bika lehet az 1.4 8V
nemide tartotik, vagy OFF vagy mi

1994es 1.4es sedan astra F-el mentem 210 et nem hitte el senki.

lefényképeztem.

akkor sem hitték el asszondják volt az 150
303........felkell frissítenem a tudásom. Rég újságoztam már
267-et.
Tévedtem 297 volt az első. 2000.05.
és 340-et mutatott a km/h kíváncsi vagyok, hogy mennyit csalhat az enyim
Szeva a tiéd mennyit megy leáttételezve?
Amelyik felrobbant az ment 298-at szembeszélbe. Feltűnt a tesztelőknek, hogy túl pörgős a gép
Akkor miért nem emlékszel, hogy az egyik "csak" 298-at a másik meg 303-at ment?
Vicces kommentek végre megy 240-et.........a Motorrad Deutschland, miután felrobbant az egyik tesztgép vettek tartóstesztre egy tizenkettest, bejáratták rendesen és lemérték. Főtengely 185 ló, végsebesség trafival mérve 304,5 km/h. Motorrevü 2000/6 szám. Kívülről fújom
jajj de tipikus kommentek.. valami főokos mindíg kiokosítja a parasztokat

nekem van egy videóm ami a CRM 160asnak a VÉGSEBESSÉGÉT hivatott bemutatni ami 145km/h erre azt irták hogy fel van gyorsítva
ti EZT már láttátok ,azok a kommentek
csak akkor hagyom jóvá ha a rendszámom nem látszik, ugyanis "én voltam elől"
nem látom a videót .
http://youtu.be/N6TSiuLWXJM a szombat délutánt[/L] .
pedig ott voltál a te segged látszik a videón
ezt nem hiszem el , , , , , , ,
Az utcán inkább a nyomaték számít, mivel nem 10000 fordulaton jársz nekem ezért van az alsó és a középtartomyányra kihegyezve a motorom, én nem szeretem forgatni, de a saját motoromat is körbemotorozom egy tesco-s gsx-r 600-al ne akarjon senki utcán versenyezni.... mert úgy is lenyomnak és annál égöbb, én kiprobáltam a 12-es mindenhól de ez a moci inkább keményebb huzos turára alkamas nem versenyzésre ... an ennyi megyek szarok egyet
az a szar romokban hevert igy is sokat tett hogy "üzemképes legyen" már csak finomitások vannak.