Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a sok pízt, el is lehetne qrvázni.
Tándörsztrekk
Azért a külföldi dragok kegyetlenül mentek és tökös ember kell oda ahogy a betonfal felé megindulsz 3 kilóval. De azért iszonyat nagy költség egy olyan gépet versenyeztetni is
hell nem helo
Na mondjuk nem látszik egy képen, hogy milyen gyorsan mégy
bár biztos nem mehettél lassan, ha már a tisza-tónál jársz, ezt olvasom a palánkon...
Háj véj tu helo.
Höhö veri nájsz pikcsör
Action13 a haverod megint itt jaszkarizik a buellel.
Na vazz tényleg taszár, az nem közvetlen kunmadár szomszédságában van földrajzból sosem voltam ötös...
Igaz valami taszárt emlegettek , na lemegyek megnézem a kupára mi van írva amit elhoztak...
OK!
Jimy!
Köszönöm a segítségedet , de előtte egyeztetnem kell a szponzorommal, mert én őt is képviselem.
akkor azok egy másik rendezvényre mentek .
Pipifaxos polót viselt mindegyik
mennyé má...
az lehet de letagadták,h ismernek .
Én elküldtem az embereim magam helyett...
aki el sem jött annak .
Bird mester van adatlapomon freemail cím, küldj légyszíves infót azzal kapcsolatban amiről beszéltünk, mert ráizgatom Antibácsit a dologra. Ő meg leolt mindenkit és lesz eredmény.
Na az legalább hátha egy kicsit jobban megy majd...
Köszi Action!
Valahogy a sok munka után már a 8-ik évben belefásul az ember. Egyáltalán nem izgatott a téma. Lehet, hogy elkezdek balettozni?
Mi is köszönjük,h odapakolhattuk a cuccokat . Erős volt a mezőny,azért gratulálok .
Na halilalipapi!
Jó volt találkozni Veletek! Aki meg nem jött az nem jött
A verseny pfff... nem volt jó napom. Egész nap szenvedtem 0,5 sec-el mentem rosszabb időket, mint tavaly. A 3-ik helyért való harcot elbuktam 0,02 másodperccel és így csak 4-ik lettem!
Köszönöm a szurkolást!
Külön köszönet Jimbo-nak aki őrizte a cuccot a depóban!
Marcipán toljad felfelé a képeket!
Valamikor egy közös gurulás? Hmmm?
Na azért az én jóindulatom is határos...
de jó is lenne ha tele lennék ehhelyett tele vagyok adósággal, azt is átvennéd PIPI?
Te ha túl sok a pénzed teve énnekem van egy két ötletem mit is kezdhetnél vele... Előszőr is add át nekem én meg megmutatom...
Nekem nem gond...