Tándörsztrekk
Azért a külföldi dragok kegyetlenül mentek és tökös ember kell oda ahogy a betonfal felé megindulsz 3 kilóval. De azért iszonyat nagy költség egy olyan gépet versenyeztetni is
Bird mester van adatlapomon freemail cím, küldj légyszíves infót azzal kapcsolatban amiről beszéltünk, mert ráizgatom Antibácsit a dologra. Ő meg leolt mindenkit és lesz eredmény.
Na halilalipapi!
Jó volt találkozni Veletek! Aki meg nem jött az nem jött
A verseny pfff... nem volt jó napom. Egész nap szenvedtem 0,5 sec-el mentem rosszabb időket, mint tavaly. A 3-ik helyért való harcot elbuktam 0,02 másodperccel és így csak 4-ik lettem!
Köszönöm a szurkolást!
Külön köszönet Jimbo-nak aki őrizte a cuccot a depóban!
Marcipán toljad felfelé a képeket!
Valamikor egy közös gurulás? Hmmm?
Azért a külföldi dragok kegyetlenül mentek és tökös ember kell oda ahogy a betonfal felé megindulsz 3 kilóval. De azért iszonyat nagy költség egy olyan gépet versenyeztetni is
bár biztos nem mehettél lassan, ha már a tisza-tónál jársz, ezt olvasom a palánkon...
Köszönöm a segítségedet , de előtte egyeztetnem kell a szponzorommal, mert én őt is képviselem.
mennyé má...
Valahogy a sok munka után már a 8-ik évben belefásul az ember. Egyáltalán nem izgatott a téma. Lehet, hogy elkezdek balettozni?
Jó volt találkozni Veletek! Aki meg nem jött az nem jött
A verseny pfff... nem volt jó napom. Egész nap szenvedtem 0,5 sec-el mentem rosszabb időket, mint tavaly. A 3-ik helyért való harcot elbuktam 0,02 másodperccel és így csak 4-ik lettem!
Köszönöm a szurkolást!
Külön köszönet Jimbo-nak aki őrizte a cuccot a depóban!
Marcipán toljad felfelé a képeket!
Valamikor egy közös gurulás? Hmmm?