Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Ja motorozni, nem tötyögni.
tegnap komáromban voltun mocis talin ennyi motorost még nem láttam egyben van vidi is majd felrakjuk klassz volt voltatak valahol?
Csőváz anyaszomorítók
,na azé .
Meglássuk még, hogy megyek-e Pénteken ballagás, szombat este meg mennem kell Tolnára előkészíteni a pályát a vasárnapi évadnyitó kajakversenyre. Azéé meg kapok is pézt, mert idén lettem első osztályú bíró Most meg spórulnom kell Valahogy nem kalkuláltam bele a költségvetésbe a 30000 ft-os telóvilla javítást De eddig úgy néz ki, hogy megyek
végra valaki odahúzta a motorodnak rendesen .Kunmadár?
Már akié vadállat, most rendeltem k&n szürőket, mert valami nem kóser, tegnap egy K2-es gixernek nem nagyon tudtam elmenni 2 személlyel, ha az uj szürővel se javul meg akkor nem tudom mi lessz, de ha már az 1000es gixerek igy rajtam tudnak maradni ott BAJ van az tuti, és mégmielött valaki beszolna, nem bénáztam tapadt a gép pirosig elengedtem és mégis a seggembe volt a gixer
Furi volt azaz utasülés Utasként lehet igazán érezni milyen vadállatok ezek a gépek
annak már öreg a bőre,és csúnya is,ha pőre .
Rocky?
annak jobb lenne egy bal boa .
Üléshuzatnak valót nézek.
majd harapjon meg valamelyik .
Jó reggelt!
Mentem motorozni ide .
Pályinkás jórögget...
Jóccakát!
ja igen, Lyó élyszakát . .
Ja-ja jó estét mindenkinek ,mék aludni . Tennap mentem Vitya gépével,mi közben ő volt a hátizsákom(gondolkoztam a kerón de overálba vót a gyerek,nehéz asztat kipucóni )jól megy a gépe min-190 pacit tudtam +számóni utána+ má lemaradtam .
Berci ,megtennéd,h leírod a sisakod pontos típusát nekem,mert nagyon tettszik , .
ez szerintem gyári extra ,az enyém is ezt csinálja,de már tudom kezelni .szerintem nagyon rockerek .
üdv mindenkinek, a Komáromi felvonulás nagyon király volt rengetegen voltunk, remélem hamarosan lessz vidi is
Amikor visszarakta TWOFIFTY-nél azért egy kicsit már tényleg szitál
Hi Teve!Láthattalak téged a komáromi felvonuláson?
12esésaBusavidejó csak,h Pimpinek ne legyen igaza .