Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most jöttem meg csapatásból, lenyomtam egy Paks-Siófok-Paksot. Isten király volt Csak nagyon durva oldalszél volt Sok kanyarba egyáltalán dönteni sem kellett, mert befújt az ívre.......
Délután viszem a konzolt mutizóba és kiokoskodunk valami megoldást a rendes rögzítéshez Meg fékszerviz+a szelepfedél tömítése meglesz csinálva. Szerencsére nem kell cserélni, csak meghúzni, meg tömítőpaszta.
Aki tud ma motorozzon ilyen szép időben
Netán Home videó készül ,hogy ilyen izgatott vagy?
köszönöm
szép
Csőváz mikor lesz camera?Már nagyon szorít az idő
baj? leszarta egy ganéj galamb a bukómat ez elég nagy baj véleményem szerint és még csak le sem tudtam vadászni
Hali!
Egy nap alatt kettő és fél oldalt írtatok. Csak nincs valami baj?
Na?
kész a futóműbeállításom ,a súlyomhoz belőve .
már a piacon is kint vannak ,akkor azokat láttam a Józsefvárosin .
hát jah, de kicsit elszálltak mivel uralják a piacot
álliánsz ,pedig régen ez volt a legjobb .
akkor pedig halgass joe-ra és válts biztositót, mert az alliansz egy retkes köcsög cég ülnek az ember pénzén emlékszel a srácra aki perelt azt is megszopatták, és ma is beszéltem egy emberrel aki idegbetegen ment be ugyanugy ahhogy én , neki is mindent kitalálnak hogy ne keljen fizetni, nekem most az uj verzió az hogy a szakértő aki felvette a kárt nem értett hozzá, most megnézi a fotókat egy másik szakértő is
semmi köze hozzá,nem lízinges ,én vagyok a tulajdonos,és az üzembentartó is .
ennek érdeklödj utána, mert ugye a te vasad sem a tied hanem a banké, nem biztos hogy ki be vonogathatod a tuttuk nélkül,
hoppá ,akkor én holnap kivonatom,oszt copjanak le , .
mivel már nincs a tavalyi akció, ezért most 42ezer az éves biztim, a tavalyi 36 helyett
összesen majdnem 25öt
az faja lesz .mennyit fizettél a biztositónál? ?
holnap lemostaom a Sanyival vegyszerrel az leszed róla mindent
tartós drága gumi,de szerintem a tapadása kevés a 12eshez .na majd holnap betesztelem neked .de most szólok,h tedd be a gumit a kádba,és borostakefével mosd le róla a védőréteget. .
Battlax BT56R radial szerintem kiváló gumma tapad annyira nem forog el gázra mint a metzeller Z sorozat, igaz a supercorsa jobb volt
Hát rég örültem ennyire 1orális felkérésnek. kicsininjagyilkosom
márka ,és tipus érdekel .