Most jöttem meg csapatásból, lenyomtam egy Paks-Siófok-Paksot. Isten király volt Csak nagyon durva oldalszél volt Sok kanyarba egyáltalán dönteni sem kellett, mert befújt az ívre.......
Délután viszem a konzolt mutizóba és kiokoskodunk valami megoldást a rendes rögzítéshez Meg fékszerviz+a szelepfedél tömítése meglesz csinálva. Szerencsére nem kell cserélni, csak meghúzni, meg tömítőpaszta.
Aki tud ma motorozzon ilyen szép időben
akkor pedig halgass joe-ra és válts biztositót, mert az alliansz egy retkes köcsög cég ülnek az ember pénzén emlékszel a srácra aki perelt azt is megszopatták, és ma is beszéltem egy emberrel aki idegbetegen ment be ugyanugy ahhogy én , neki is mindent kitalálnak hogy ne keljen fizetni, nekem most az uj verzió az hogy a szakértő aki felvette a kárt nem értett hozzá, most megnézi a fotókat egy másik szakértő is
tartós drága gumi,de szerintem a tapadása kevés a 12eshez .na majd holnap betesztelem neked .de most szólok,h tedd be a gumit a kádba,és borostakefével mosd le róla a védőréteget. .
Délután viszem a konzolt mutizóba és kiokoskodunk valami megoldást a rendes rögzítéshez Meg fékszerviz+a szelepfedél tömítése meglesz csinálva. Szerencsére nem kell cserélni, csak meghúzni, meg tömítőpaszta.
Aki tud ma motorozzon ilyen szép időben