Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Me abba a taligába 10W-40, 10W-50 race kell. Mán mondtam, hogy 10000-é adok ilyeneket. Nyugodtan engedd le, tiszta edénybe, jó lesz a zx10-be.
A szűrőt le se vedd.
Na ezt híjják tapasztalatnak ,köszi Pupu .
Viszont ez a fucks Rider 10w40 olaj a 12esbe nem jó fogja a motort, és 10 litert fogyaszt kiméletesen b@ssza meg 1000 sincs benne Felejtős ez az olaj kidobott pénz
ha meg véletlen visszaküldték akkor dupla postadijjal veszem át a jövö héten.
Nem ment ki nekem senki pénteken szombaton elmentem és zárva voltak. hétfön tudok menni érte legkorábban Sajnálom innen nem mehetek ki semmilyen okbol csak ha váltást kérek.
Hja és Máj 1 Kunm,ha rendszám nélkül is de ott leszek ,mert szeretnék és +is igértem !
Macipán-Bird,hogy szeepeltek gépeitek a Kawa napon ?Marci tel számokat szereztél,tudod ?Sajnálom ,hogy nem lehettem ott de ez az év pause,nem sok mindenkinek áll a zászló viszont reméljük hamarosan végetér ez a SZAR !Fotókat kérünk!
Na és a csomagot sikerült fel venned?
Mán értem.
ez igy igaz, de kint tbányán finomitottam a beállitásokat, most tökéletes
gyere a csajok topikba ...
Tudod ki iszik magába? Hát én, csúnya is lenne, ha másba innék.
Gyűjtöm magamba a napsugarakat , hogy 1-én legyen erőn buzdítani!
megittam 1 üveg bort egyedül fél éve nem ittam áÁÁÁÁÁÁá nincs itthon a zöldségem sem ... .
Jó estét!
Nekem ma egy verhovinát sikerült legyorsulnom.

Action13 a melegszendvics finom lett, a sör elfogyott, de a pálesz és a beher még kitart.
Én egy M3-mal jártam ugyanigy győrbe...
egy fél órája elpicsáztam egy EVo7est ,én azt hittem,h legalább lesz benne kihívás , .
én máshogy emléxem ......mondtam,h mit hová tekerj te meg megtetted .
gyerekek, istenkirályság lett a motorom, az uj gumi brutál jó, eksönnel belöttük a csillapitásomat, elöl hátul, én még finomitottam egy kicsit, basszus a nagy hullámzó hajó átváltozott egy mérges bikává, reggel az üres városban nyomultam, utána a százason is borogattam a gépet, leirhatatlan a változás, és ez csak javulni fog
Szia! Én köszi a rendelést! Ha bármire szükség van csak szólj!

Üdv:zsolt
á nemnem, csak tevének 29.én lesz a szülinapja
Köszi az alkatrészeket, minden megjött ....
Szia!
Ezt a gépet Nyíregyházáról vettem, előtte Szegeden volt, még előtte meg Balatonbogláron Teljesen gyári állapotban vettem, minden extrát én raktam rá. Kivéve a sárvédőn található Yoshimura matricát
Szia! Megkérdezhetem a mocidat hol vetted? Nekem is volt egy ugyan ilyen még 2001-ben ugyan az a csö kormánygátló stb. Én Mór-ra adtam el. Hátha ez az
gondoltam én?