Szia Misi bá!Hogyne élne a meghívásom,kíváncsivá tettél,rég találkoztunk.Küldj egy telszámot a címemre légyszi,a többit telefonon megbesz.Köszönöm!:cbr1100xxxx@freemail.hu.Üdv!
Na ilyenre még nem volt példa emlékeim szerint a 12es topic a kawánál az utolsó helyre került, megjött a jóidő mindenki motorozik, kivéve aki dolgozik,
Megsúgom Neked, hogy nem csak 1. Tudod készülök a szezonra és súlycsökkentés alatt van a gép
Vasárnap hajnali 4-kor baromira nem volt kedvem csavarokat keresgélni. Elhiheted. Meg a kozmikus gyorsulás tőből tépi ki azokat hetente és nem győzöm venni őket
Nem egy sz.. cég a Weber és az utcában a konténeres gyerek kipróbálta és szerinte disznó. Szóval hiszek neki
Azért nem ez lesz az első métere a gépnek a pályán. Nekem 7R-em volt, de az 65 kg-al volt nehezebb! Vazzeeee.
biztos lehetsz benne...iszonyat erős a motor alul is...stabilitása a súlyában rejlett,remélem nem lett feláldozva ez a jo tulajdonsága a gyorsaság oltárán...
Megmondjam őszintén? Még 1 métert se mentem vele! Megvettem és most kipofoztuk, lefényeztem, csecse matricákkal adtunk neki egy kis dizájnt és majd a pályán kiderül. A könnnyítést nem én csináltam, ezt a gépet a svájci Emil Weber tunincég építette a'la SBK. Remélem disznó lesz
Na haller!
Marcipán! Te sem tudhatod, hogy más gépében mi van megváltoztatva. Mindenki fúr-farag Le kell nyomni a csírákat Azért idén megtapasztaltam újra, hogy Mo-on az utak tavaszra mindíg sza..rok lesznek.
Betonkám! Nem az a paraszt aki raktorral megy diszkóba, hanem az aki rajtahagyja az ekét
Crazy! A géppark az enyém a 750-es pályagép most kb 170 kg és 150 Le, a 12-es utcára van meg gyorsulási versenyekre 200 Le felett, a ZZR meg utcai + túrára. Valamibe bele kell őrülni
Szeva Bird nagyon szép vasak ! a ZXR 750 nagyon szép lett ennyi vasat fenntartani motorozol is valamikor
Én tegnap, még is elmentem az expora de szar volt ezé hazafelé a Hungária köruton mindenkit lenyomtam a lámpáknál.... szegény emberkék nem tudják mi van a blokkban belül változtatva de hát ugye ez nem publikus valahogy nem bírt elmenni az új k8 1000 GSX-r sem pedig nem hinném hogy kezdő vot az emberke, csak attól féltem, hanyat vág a 12-es ....
Hali!
Betonman! Jól nézel ki a trakival Nálatok is lesz metro? Vagy mifene
Elkészült végre a 750-es is és igértem Neked és Marcipánnak, hogy lövök fel képeket róla. Ja és a flottámat is lefotóztam
Hülye aki nem normális
Hello. Teve! Próbáltalak hívni,megkérdeztem a csomagod: 2X próbálták kézbesíteni,2X hagytak értesítőt,most a Budai Központi Kézbesítő Postán van 1122 Bp Városmajor 35.-37. Érte kéne menni,mert lassan visszaküldik. Ennyi. Ha megvan légyszi jelezd! Köszi.
Üdv Urak!Külön üdvözlöm KenézZoltán és teve007 urakat.
A ZX-10 megvan még?Vagy sikerült már tovább boltolni?
teve007:néhányszor emlegettelek mikor spaniferre lett volna szükségem....tudod,amivel a ZX-10-t lehúztad amikor elvitted.
KenézZoltán:amikor nálam jártál legutóbb akkor említettem,hogy motort építek.Elkészült.Ha még aktuális a meghívásod,akkor 1x elgurulok megmutatni.
Széles Utat Mindenkinek!
Dzsordzso Te még élsz? Mizu?
Vasárnap hajnali 4-kor baromira nem volt kedvem csavarokat keresgélni. Elhiheted. Meg a kozmikus gyorsulás tőből tépi ki azokat hetente és nem győzöm venni őket
Azért nem ez lesz az első métere a gépnek a pályán. Nekem 7R-em volt, de az 65 kg-al volt nehezebb! Vazzeeee.
Marcipán! Te sem tudhatod, hogy más gépében mi van megváltoztatva. Mindenki fúr-farag Le kell nyomni a csírákat Azért idén megtapasztaltam újra, hogy Mo-on az utak tavaszra mindíg sza..rok lesznek.
Betonkám! Nem az a paraszt aki raktorral megy diszkóba, hanem az aki rajtahagyja az ekét
Crazy! A géppark az enyém a 750-es pályagép most kb 170 kg és 150 Le, a 12-es utcára van meg gyorsulási versenyekre 200 Le felett, a ZZR meg utcai + túrára. Valamibe bele kell őrülni
Én tegnap, még is elmentem az expora de szar volt ezé hazafelé a Hungária köruton mindenkit lenyomtam a lámpáknál.... szegény emberkék nem tudják mi van a blokkban belül változtatva de hát ugye ez nem publikus valahogy nem bírt elmenni az új k8 1000 GSX-r sem pedig nem hinném hogy kezdő vot az emberke, csak attól féltem, hanyat vág a 12-es ....
Betonman! Jól nézel ki a trakival Nálatok is lesz metro? Vagy mifene
Elkészült végre a 750-es is és igértem Neked és Marcipánnak, hogy lövök fel képeket róla. Ja és a flottámat is lefotóztam
Hülye aki nem normális
Kawa kiállítás? Hmmm?
A ZX-10 megvan még?Vagy sikerült már tovább boltolni?
teve007:néhányszor emlegettelek mikor spaniferre lett volna szükségem....tudod,amivel a ZX-10-t lehúztad amikor elvitted.
KenézZoltán:amikor nálam jártál legutóbb akkor említettem,hogy motort építek.Elkészült.Ha még aktuális a meghívásod,akkor 1x elgurulok megmutatni.
Széles Utat Mindenkinek!