Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól hangzik, csakhát kérdés mennyi az összköltség,
igen őersze párban hoztam, de lassan a hátsó el is fogy mire felkerül az elsö
Én lehet megyek esetleg még valaki ?

http://www.sportmotor.hu/motor...
milyen gumid az új? ami hátul is fent van? .
nem fog ... én tavaj kivettem mert azt hittűk tul nyom a benzin pumpa... vastag tőmítés van és gumiból+határoló benne....

A szintjelző külön van, szemből van benne, kb a tank felénél, ha felemeled a tankot " mintha levegőszűrőt tisztitanál " akkor az már elég, nem fog folyni az anyag ...
Jaja, ki kell hozzá. Az jó móka amúgy. Sztem lesz ott valami tömítés a benzinpumpánál, olyat már rendelhetsz is egy újat, mert a használttal ha összerakod folyni fog...
köszi megnézem, csak elötte meg kell aláznom egy gixert
Külön van, ha felemeled a tankot, 4 db kis csavar fogja, nem kell nagyon szét bombázni a vasat hozzá ... kiveszed a szintjelzőt és ha lesz benne benzin akkor az a probléma, elég ha már pár csepp lesz benne ... amúgy pár száz forintos tétel ...
Gondolom ahhoz illik kiüriteni a tankot, akkor muszály vagyok gyorsulgatni egy "suzukival"
Meg sem szólaltam...
Gondolom a tankban, a benzinpumpán...
Szóval tank le, benzinpumpa ki...
nem beszolni
A Motullal nem csinálta az biztos, viszont az fél szintetikus volt. Ez meg full (Fuchs) Még ezzel használom egy darabig, mert jön a WP rugó, arra kell a péz 55000-ig remélem nem lesz gáz, előbb nem szeretnék olajat cserélni, addig még van 3900km. Ezzel az olajjal mentem 500-600 km-t.
hol van ez a szintjelzö, ki lehet venni annélkül hogy ropira szedjem a vasat? pár napja raktam össze, nem igazán bontanám szét,
Lacikának a tank lyukadt ki... " Kawasaki "
kilyukadt? egy 2006-os motorban? beszarás
a szintjelződ kilukadt, van benne egy műanyag bubi ...
Olaj nekem ezt csinálta a repsollal, most nem csinálja ...
Srácok van egy kis gondom tegnap kicsit aláztam a vasat, és elkezdett a tartalék villogni, rátankoltam 10 litert, és nagy meglepetésemre 1 kockát muatott, visszaszivattam a kutassal a benyát hátha "átcsesztek", de benne volt a 10 liter. ma csordultig tankoltam, és ugynugy 1 kocka, eksönnel beszéltem azt mondta rázkodás majd helyrehozza, mentem egy 20ast pár egykerék is volt , de maradt ugyanugy, mit tudok tenni?
vasárnap az expo-n megszakértjük utána tanulás is jobban fog menni .
ne válts 3000fordulat alatt .nem egy városi gép ,városba minek rakod 6ba ,megy az 3ba is .
Tanulás ezerrel, meg lerészegedés lesz
Viszont a gyanakszom, hogy a kuplunggal lehet valami Tegnap elvoltam csapatni és 2szer sem vette be a hatodikat, csak második felhúzásra (akkor viszont simán). Nagyobb sebességnél/gyorsításoknál rendesen működik, viszont városban a sűrű kapcsolgatás nem tetszik neki. Elképzelhető, hogy a kinyomó lenne
Kawaexpo vasárnap? ,szedd össze Szöllő papát is oszt gyertek .
ez az lenne ,én a szürkét néztem ,nem kellett azt kipofozni,mert látszott,h volt kicsit törve,de le volt fényezve ,